صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حرکت قطار‌ها از مشهد به اکثر مقاصد ریلی برقرار است (۲۲ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۵۸۰۹
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۳
مدیرکل امور رفاهی زائرین استانداری خراسان رضوی از برقراری حرکت قطار‌ها از مشهد به اکثر مقاصد ریلی کشور خبر داد و گفت: حرکت قطار‌ها به چندین مقصد از جمله اصفهان، قم، کرمانشاه، یزد و شیراز برقرار است و ورودی‌های ریلی به مشهد نیز انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله شریعتمداری، اظهار کرد: براساس آخرین آمار، حرکت قطار‌ها از مشهد به اصفهان، قم، کرمانشاه، ملایر، یزد، سمنان، بندرعباس، شیراز، کرمان، ساری، سرخس، ورامین و بالعکس انجام می‌شود.

وی افزود: اکثر مقاصد ما فعال است و مشکلی نداریم و سایر مقاصد نیز فعال خواهد شد. ورودی‌ها به مشهد نیز برقرار است.

شریعتمداری ادامه داد: حرکت قطار‌ها از مشهد به مقصد تهران تا راه‌آهن ورامین انجام می‌شود و از آنجا بلافاصله مسافران به صورت رایگان به تهران منتقل می‌شوند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.