صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استرالیا هم از طرح ترامپ در تنگه هرمز کنار کشید

  • کد خبر: ۴۰۶۳۰۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۳:۴۶
یک مقام وزارت خارجه استرالیا اعلام کرد دولت این کشور قصدی برای پیوستن به محاصره دریایی تنگه هرمز به رهبری آمریکا ندارد و تأکید کرد بهترین راه کاهش تنش‌ها دستیابی به یک راه‌حل مذاکره‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز دولت استرالیا اعلام کرد پیوستن به محاصره دریایی به رهبری آمریکا را بررسی نمی‌کند.

«مت تیسلثویت» دستیار وزیر امور خارجه استرالیا در گفت‌و‌گو با شبکه «اسکای نیوز استرالیا» گفت: «خیر، ما در حال بررسی پیوستن به این محاصره نیستیم.»

او افزود دولت استرالیا معتقد است بهترین راه برای دستیابی به صلح پایدار و در نهایت کاهش قیمت سوخت برای شهروندان این کشور، دستیابی به یک توافق از طریق مذاکره است.

این مقام استرالیایی تأکید کرد: «ما باور داریم بهترین راه برای رسیدن به صلح پایدار و همچنین اطمینان از کاهش قیمت بنزین برای استرالیایی‌ها، دستیابی به یک راه‌حل مذاکره‌ای است.»

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.