صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تکمیل ایستگاه بسیج خط‌ ۳ قطار شهری مشهد تا پایان اردیبهشت

  • کد خبر: ۴۰۶۸۳۳
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۵
مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد از تداوم عملیات اجرایی خطوط قطار شهری حتی در شرایط جنگی خبر داد.
رعنا جاوید
خبرنگار رعنا جاوید

به گزارش شهرآرانیوز؛ دوره ششم مدیریت‌شهری مشهد تمرکز ویژه‌ای بر ساخت و تکمیل زیربنا‌ها داشت و سرعت‌بخشی به عملیات حفاری و عمرانی خطوط قطارشهری را یکی از مبنا‌های مهم خود قرار داد. این همراهی سبب شد نتیجه ملموس این تصمیم در افتتاح فاز‌یک خط‌۳ به‌عنوان مهم‌ترین فاز خطوط قطار‌شهری مشهد تبلور پیدا کند؛ ضمن اینکه عملیات حفاری خط‌۴ نیز با جدیت بیشتری دنبال شد.

در این میان قرار بود بهره‌برداری از ایستگاه بسیج تا پایان سال گذشته انجام شود، اما از یک‌سو با اغتشاشات دی‌ماه و آسیب‌هایی که به زیرساخت‌های شهری وارد شد و از سوی دیگر با آغاز جنگ تحمیلی سوم، برنامه‌ریزی‌ها تغییر کرد و فرایند ساخت و اجرا با قدری کندی پیش رفت.

تداوم عملیات عمرانی حتی در شرایط جنگی

در این‌زمینه مدیرعامل شرکت قطار‌شهری مشهد درباره شیوه ادامه فعالیت عمرانی در خطوط قطار‌شهری گفت: در شرایطی که بیشتر مجموعه‌های در حال ساخت شهر‌های دیگر زیر بمباران جنگ تعطیل شدند، ما از شرایط خود بیشترین استفاده را کردیم و به کار ادامه دادیم و تنها به کاهش ساعت کاری در برخی مواقع بسنده کردیم. درعین‌حال هم‌اکنون نیز با ۴۰‌درصد توان در حال فعالیت هستیم.

کیانوش کیامرز ادامه داد: تأمین منابع مالی با تأخیر مواجه شد که دلیلش این بود که بودجه اوراق مشارکت از تهران می‌رسید و مهم‌تر از همه اینکه واردات و همچنین فعالیت کارخانه‌های کشوری تولید تجهیزات متوقف شده است.

وی با اشاره به فعالیت خطوط قطارشهری مشهد اظهار کرد: اکیپ‌های فعال خط‌۲ قطارشهری همچنان مشغول تکمیل ساختمان‌های دپوی ایستگاه طبرسی هستند، اما، چون بیشتر تجهیزات مورد نیاز برای این پروژه وارداتی است، باتوجه‌به شرایط جنگی اکنون این پروژه با سرعت پیشرفت کمتری در حال انجام است و امیدواریم به زودی شاهد اجرای این پروژه با سرعت بیشتر باشیم.

مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد اضافه کرد: در خط‌۳ در ۲ جبهه مشغول فعالیت هستیم؛ از میان ایستگاه‌ها، ۲ ایستگاه میدان‌شهدا و باب‌الجواد (ع) را فعال نگه داشته‌ایم. همچنین فعالیت‌های ساختمانی نیز در حال انجام است، اما برای دریافت تجهیزات مورد‌نیاز، فعلا با قدری چالش مواجه هستیم.

آغاز به کار تی‌بی‌ام خط‌۴ از ۱۰‌روز آینده

کیامرز درباره فعالیت فاز‌۲ خط‌۳ نیز بیان کرد: به این دلیل که برای تأمین میل‌گرد دچار مشکل هستیم، دستگاه حفاری تی‌بی‌ام خط‌۳ با سرعت کمتری در محدوده قاسم‌آباد در حال فعالیت است.

وی ابراز امیدواری کرد که فعالیت دستگاه تی‌بی‌ام خط‌۴ هم تا ۱۰‌روز آینده آغاز شود و با طی مسیری چهارصدمتری، به میدان شهدا برسد.

وی با اشاره به وضعیت افتتاح ایستگاه بسیج در خط‌۳ نیز تصریح کرد: از فرصت پیش‌آمده آتش‌بس برای ادامه فعالیت استفاده کردیم و امیدواریم که شرایط همچنان پایدار بماند. برهمین‌اساس تکمیل ایستگاه بسیج را پایان اردیبهشت تعیین کرده‌ایم.

کیامرز یادآور شد: اکنون در فرصت ایجاد‌شده، کارخانه‌های تولید قطعات در شهر‌های دیگر در حال بازگشایی هستند و امیدواریم که شرایط آتش‌بس ادامه پیدا کند تا بتوانیم به‌سرعت تجهیزات را تحویل بگیریم و خطوط را تکمیل کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.