صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شرکت خط لوله نفت: حادثه نشت نفت در لرستان، عمدی بود

  • کد خبر: ۴۰۷۵۰۴
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۸
شرکت خط لوله و مخابرات نفت منطقه مرکزی کشور اعلام کرد: حادثه نشت از لوله اصلی انتقال نفت در پی اقدام نافرجام سودجویان رخ داد و در حال حاضر وضعیت این خط به شرایط پایدار بازگشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه مرکزی در خصوص حادثه نشتی خط لوله نفت خام صبح روز ۲۸ فروردین در محدوده استان لرستان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: در پی اقدام نافرجام سودجویان برای برداشت غیرمجاز از خط لوله نفت خام در محدوده استان لرستان، با هوشیاری و حضور به‌موقع نیرو‌های حراست، این عملیات خنثی شد و هیچ‌گونه برداشت غیرمجاز مواد نفتی و حریق صورت نگرفت.

بر اساس گزارش‌های میدانی، با توجه به اینکه محل دستکاری‌شده توسط سودجویان دچار نشتی محدود نفت خام شده بود، با استقرار تیم‌های فنی، عملیاتی و امدادی، بلافاصله اقدامات لازم برای مهار و کنترل آن انجام شد و شرایط در وضعیت پایدار قرار گرفت.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.