صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

هندی‌ها نفت ایران را با یوان چین خریداری کردند

  • کد خبر: ۴۰۷۷۰۴
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۱
چهار منبع آگاه به رویترز گفتند پالایشگاه‌های هندی در حال تسویه حساب محموله‌های نفت خریداری شده از ایران با استفاده از یوان چین از طریق بانک ICICI مستقر در بمبئی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، واشنگتن ماه گذشته، معافیت‌های ۳۰ روزه از تحریم‌های آمریکا برای خرید نفت روسیه و ایران در دریا صادر کرد تا قیمت‌هایی را که به دلیل جنگ تحمیلی علیه ایران افزایش یافته بود، کاهش دهد.

رویترز گزارش داد که اوایل ماه جاری، شرکت دولتی ایندین اویل (IOC)، بزرگترین پالایشگاه هند، برای اولین بار در هفته سال گذشته، ۲ میلیون بشکه نفت ایران به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیون دلار را خریداری کرد که توسط نفتکش بسیار بزرگ جایا حمل شد.

منابع آگاه هفته گذشته به رویترز گفتند: هند به چهار کشتی حامل نفت ایران اجازه داده است تا برای پالایشگاه خصوصی ریلاینس اینداستریز پهلو بگیرند. طبق داده‌های شرکت مالی LSEG و یک منبع کشتیرانی، تاکنون یک کشتی به نام «ام تی فلیسیتی» محموله خود را تخلیه کرده است.

بر اساس این گزارش، هر دو پالایشگاه در حال تسویه حساب تجاری از طریق بانک ICICI هستند که وجوه را به یوان چین از طریق شعبه شانگهای خود به حساب‌های فروشندگان به یوان منتقل می‌کند. هویت فروشندگان قابل تعیین نیست.

پالایشگاه‌های هندی همچنین از ارز چین برای تسویه برخی از خرید‌های نفت روسیه خود استفاده کرده‌اند.

خرید نفت ایران توسط هند از سال ۲۰۱۹، تحت فشار تحریم‌های آمریکا متوقف شد. از آن زمان، پالایشگاه‌های مستقل چینی، معروف به تی‌پات‌ها، خریداران اصلی نفت خام ایران بوده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.