محمدجواد ابوعطا - ابوعطا| صبح دیروز راننده اتوبوس مسافرانش را که زائران امام هشتم(ع) بودند از پایانه مسافربری مشهد سوار کرد تا آنها را از طریق محور نیشابور به دیارشان برساند.
از سوی دیگر راننده یک خودروی پژو 405نیز ناخواسته با چندین کیلومتر فاصله، جلوتر از اتوبوس مسافران کاشان به حرکت درآمده بود.
اتوبوس بنز با سرعت مطمئنه جاده نیشابور را پیش گرفته بود که در کیلومتر چهارم در شلوغی احتمالی جاده، با همان خودروی سواری پژو مواجه میشود، آن هم در شرایطی که این خودرو به دلایلی نامشخص در حاشیه جاده دنده عقب گرفته بود. این بیمبالاتی ناگهانی راننده سواری موجب شد تا راننده اتوبوس نتواند عکسالعمل به موقع نشان دهد و پس از برخورد با پژو 405در حاشیه جاده واژگون شود.
راوی این حادثه سرهنگ نادر رحمانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجاست که برخلاف رویه مسئولان انتظامی مشهد و خراسانرضوی که معمولا 24ساعت زمان میبرد تا اطلاعاتی قطرهچکانی بدهند، تمامی جزئیات این حادثه را اعلام کرد و از آغاز تحقیقات درباره این حادثه و شناسایی راننده سواری خاطی که بعد از بروز حادثه از صحنه گریختهبود ، خبر داد.
مسئولان اورژانس پزشکی کشور نیز در سایه خواب سنگین اورژانس خراسانرضوی و مشهد در حوزه اطلاعرسانی اعلام کردند که در پی وقوع این حادثه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 4دستگاه آمبولانس به محل حادثه واقع در مشهد بعد از ملکآباد به سمت ابتدای دوراهی نیشابور اعزام کردهاند.
در این حادثه ۴۹نفر پس از انجام اقدامات درمانی به مراکز درمانی منتقل و 4مصدوم نیز به صورت سرپایی درمان شدند.