صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۸۶۲۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۷
قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه با روندی نامتوازن و نوسانی آغاز به کار کرد؛ اما در معاملات عصرگاهی قیمت‌ها در بازار طلا و بیشتر قطعات سکه ثابت بود و برخی قطعات سکه نوسان محدودی داشتند. معامله‌گران چشم به مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان دوخته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت طلا و سکه اولین روز اردیبهشت با روندی نوسانی بازگشایی شد، قیمت سکه امامی و گرمی تغییری نداشت، سکه بهار آزادی در معاملات عصرگاهی افزایش ۵۰۰ هزار تومانی و نیم‌سکه افت ۵۰۰ هزار تومانی داشتند.

از دیدگاه معامله‌گران، نوسانات روز سه‌شنبه بازار طلا عمدتاً تحت تأثیر ابهامات سیاسی و انتظار برای سیگنال‌های روشن‌تر از مذاکرات قرار داشت. ثبات نسبی قیمت‌ها در عصر اولین روز اردیبهشت نشان‌دهنده احتیاط فعالان بازار و عدم تمایل به اتخاذ موقعیت‌های ریسکی سنگین تا روشن شدن چشم‌انداز سیاسی است.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی عامل تعیین‌کننده برای بازار طلا در روز‌های باقیمانده از هفته جاری را مذاکرات ایران و آمریکا می‌دانند و معتقدند نتیجه و جهت‌گیری اخبار مربوط به مذاکرات، نقش تعیین‌کننده‌ای در روند قیمت طلا و سکه در روز چهارشنبه خواهد داشت. آنها معتقدند در صورت انتشار اخبار مثبت و امیدوارکننده از پیشرفت مذاکرات، انتظار می‌رود بازار طلا شاهد کاهش تنش‌ها و کاهش قیمت طلا و سکه باشد؛ اما سیگنال منفی یا بن‌بست مذاکرات منجر به افزایش مجدد قیمت طلا و سکه خواهد شد.

تحلیلگران اقتصادی برای سکه امامی محدوده ۱۷۳ تا ۱۷۵ میلیون تومانی را برای روز چهارشنبه پیش‌بینی می‌کنند و معتقدند قیمت طلا روی رقم‌های ۱۶ میلیون و ۸۰۰ تا ۱۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان نوسان خواهد داشت.

سکه بهار آزادی در معاملات عصرگاهی افزایشی شد

براساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت سکه امامی در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۱۷۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد و سکه بهار آزادی نیز روی رقم ۱۶۸ میلیون تومان ایستاد. سکه امامی نسبت به بازگشایی بازار تغییری نداشت و سکه بهار آزادی با رشد ۵۰۰ هزار تومانی همراه شد.

عصر روز سه‌شنبه ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۵، نیم‌سکه و ربع سکه به ترتیب در سطوح ۹۲ میلیون تومان و ۵۱ میلیون تومان معامله شدند. نیم‌سکه نسبت به بازگشایی بازار افت ۵۰۰ هزار تومانی داشت و ربع سکه تغییر ارزش نداشت. سکه گرمی روی رقم ۲۶ میلیون تومانی معامله شد و تغییر قیمت نداشت.

مثقال طلا در کانال ۷۴ میلیون تومانی معامله شد

قیمت اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۴۷۶۸ دلاری معامله شد. مثقال طلا نسبت به آغاز کار بازار فلز زرد رشد ۲۰۰ هزار تومانی داشت و با رقم ۷۴ میلیون تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در محدوده ۱۷ میلیون و ۵۹ هزار تومانی ایستاد و نسبت به بازگشایی بازار طلا رشد محدود ۲۳ هزار تومانی داشت.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.