صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مرگ دلخراش کارگر ۳۰ ساله در دستگاه برش کارتن در مشهد

  • کد خبر: ۴۰۹۱۰۲
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۶
سرپرست معاونت عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد گفت: «یک کارگر۳۰ ساله به علت گیر کردن در میان قطعات دستگاه دایکات (برش کارتن) در یک واحد صنعتی واقع در محدوده پیامبر اعظم جان خود را از دست داد.»

به گزارش شهرآرانیوز؛ آتش‌پاد دوم محسن اسدی اظهار داشت: ساعت ۱۰:۰۰ صبح امروز (پنجشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۵) گزارش حادثه گیر کردن فرد در دستگاه برش کارتن (دایکات) در یک واحد صنعتی واقع در پیامبر اعظم به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله تیم‌های تخصصی امداد و نجات از ایستگاه‌های عملیاتی ۳۶ و ۵۰ به همراه تجهیزات رهاسازی به محل حادثه اعزام شدند.

سرپرست معاونت عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد با اشاره به جزئیات این حادثه تلخ تصریح کرد: آتش‌نشانان در کمترین زمان ممکن در محل حاضر شده و مشاهده کردند یک کارگر جوان حدوداً ۳۰ ساله حین کار با دستگاه دایکات (برش کارتن) به دلایل نامشخصی در میان قطعات دستگاه گرفتار شده است.

اسدی خاطرنشان کرد: نیرو‌های عملیاتی بلافاصله با استفاده از تجهیزات تخصصی برش و رهاسازی، عملیات خروج فرد از دستگاه را آغاز کردند. متأسفانه با وجود تلاش آتش‌نشانان و خروج فرد از دستگاه، شدت جراحات وارده به حدی بود که کارگر جوان به محض وقوع حادثه در دم جان باخته بود.

وی در ادامه گفت: پیکر متوفی پس از انجام تشریفات اولیه، برای بررسی‌های تکمیلی و اقدامات قانونی تحویل عوامل اورژانس ۱۱۵ و نیروی انتظامی حاضر در محل شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.