صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

روزنامه‌نگار آمریکایی: ایرانی‌ها دست ترامپ را خوانده‌اند

  • کد خبر: ۴۰۹۱۷۰
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۱
روزنامه‌نگار کهنه‌کار پورتوریکویی و از دوستان سابق دونالد ترامپ در اظهاراتی با بیان اینکه ایرانی‌ها دست رئیس جمهور آمریکا را خوانده‌اند، تاکید کرد: آنها به این نتیجه رسیدند که ترامپ همیشه عقب‌نشینی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جرالدو ریورا در جریان یک برنامه خبری در شبکه سی‌ان‌ان درباره تهدیدها و لفاظی‌های دونالد ترامپ علیه ایران، گفت: هر چه ایرانی‌ها بیشتر با شیوه عمل رئیس جمهور آمریکا آشنا شدند، متوجه شدند که او بیشتر حرف می‌زند تا اینکه عمل کند.

وی همچنین با تاکید بر این نکته مهم که ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور آمریکا واقعاً فکر می‌کرد که می‌تواند با بمباران و ایجاد ویرانی گسترده آنها را پای میز مذاکره بکشاند اما در عوض، دید که ایرانی‌ها حاضرند هزینه بدهند و همین موضوع موقعیت آنها را تقویت کرد.

این روزنامه‌نگار آمریکایی در پایان با اشاره به اینکه واقعاً خبر ندارد که پشت درهای بسته در ایران چه می‌گذرد، تصریح کرد: اما من حدس می‌زنم رئیس جمهور آمریکا و احتمالاً (رژیم) اسرائیل تا حدی در جریان هستند و به نظر می‌رسد به این جمع‌بندی رسیده‌اند که ادامه این مسیر برای آنها فاجعه‌بار خواهد بود و به احتمال زیاد به همین دلیل از مواضع خود عقب‌نشینی کردند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.