صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یسرائیل هیوم: سخنان نتانیاهو درباره تشدید حملات به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد

  • کد خبر: ۴۱۰۰۱۵
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۸
یک روزنامه اسرائیلی گزارش داد که مقامات ارتش رژیم صهیونیستی تأکید می‌کنند علی‌رغم اظهارات بنیامین نتانیاهو درباره لزوم پاسخ شدید به حزب‌الله، اما در دستورالعمل‌های نیروهای نظامی تغییری ایجاد نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه «یسرائیل هیوم» به نقل از مقامات ارتش رژیم اشغالگر گزارش داد با وجود اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده ارتش باید به حزب‌الله پاسخی قدرتمند دهد؛ اما دستورالعمل‌های ابلاغ‌شده به نیرو‌های نظامی اسرائیل تغییری نکرده است.

این رسانه به نقل از برخی مسئولان در ارتش اسرائیل نوشت که سخنان نتانیاهو درباره «پاسخ قوی» به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد تا به کاهش فشار‌های داخلی علیه او کمک کند.

همچنین مقامات ارتش رژیم اشغالگر گفته‌اند نتانیاهو در تلاش است مسئولیت نتیجه‌نگرفتن اقدامات مورد انتظار را متوجه ارتش کند؛ زیرا نتایج مطابق خواسته‌های او حاصل نشده است.

یسرائیل هیوم افزود که نتانیاهو به دنبال یک «سپر بلا» است تا ناکامی‌ها و نتایج نامطلوب درباره لبنان و حصول نتایج جزئی در ایران را بر دوش آن بگذارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.