صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

راه‌اندازی ۸ درمانگاه و یک بیمارستان برای خدمت‌رسانی به زائران ایرانی در حج

  • کد خبر: ۴۱۱۰۲۹
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۶
سخنگوی جمعیت هلال احمر ایران از استقرار گسترده خدمات بهداشتی و درمانی برای زائران ایرانی در حج خبر داد و گفت: با راه‌اندازی ۸ درمانگاه، یک بیمارستان در مکه و پیش‌بینی دسترسی پزشکی برای زائران، تلاش شده نیاز مراجعه به مراکز درمانی عربستان به حداقل برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی خالدی افزود: تیم‌های بهداشتی هلال‌احمر از زمان اعزام زائران، به صورت مستمر بر مراکز اقامتی، فرآیند تهیه و توزیع غذا و شرایط بهداشتی زائران نظارت دارند و این روند تا پایان عملیات حج ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: ارائه درمان سرپایی از دیگر خدمات هلال‌احمر به زائران است و شرایطی فراهم شده تا افراد مستقر در هتل‌ها دسترسی مناسبی به پزشک داشته باشند.

خالدی با اشاره به برنامه‌ریزی اولیه برای پوشش درمانی زائران اظهار کرد: پیش‌بینی ما اختصاص یک پزشک به ازای هر ۵ هزار زائر بود، اما با مدیریت بهتر و کاهش این نسبت، اکنون زائران بیشتری دسترسی آسان‌تر و سریع‌تری به خدمات پزشکی دارند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: برای ارائه خدمات درمانی، در حدود ۶ هتل محل استقرار زائران، درمانگاه راه‌اندازی شده که چند پزشک به‌صورت همزمان در آنها خدمات ارائه می‌کنند.

وی همچنین از استقرار مراکز درمانی ثابت در شهر‌های محل حضور زائران خبر داد و گفت: ۲ درمانگاه در مدینه، ۶ درمانگاه در مکه و یک بیمارستان مجهز در مکه مکرمه راه‌اندازی شده که امکان ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی را فراهم کرده‌اند.

خالدی افزود: خدماتی نظیر رادیولوژی، سونوگرافی، اکو و ویزیت‌های تخصصی در حوزه‌هایی مانند چشم‌پزشکی و داخلی در این مراکز ارائه می‌شود تا زائران حتی‌الامکان نیازی به مراجعه به مراکز درمانی عربستان نداشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از سیستم پیشرفته PACS، تصاویر پزشکی و نتایج بررسی‌های تشخیصی زائران به‌سرعت قابل انتقال است و این امکان وجود دارد که اطلاعات برای متخصصان داخل کشور نیز ارسال شود تا روند تشخیص و درمان با سرعت و دقت بیشتری انجام گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.