صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پرونده بازی پرسپولیس و ملوان در CAS

  • کد خبر: ۴۱۱۰۶۲
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۳
باشگاه پرسپولیس بیخیال پرونده بازی با ملوان نشده و حالا شکایت خود را به دادگاه حکمیت ورزش یا همان CAS برده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دی‌ماه سال گذشته در حکمی باشگاه ملوان را به دلیل استفاده غیر مجاز از سینا خادم‌پور مقابل استقلال و تراکتور با نتیجه ۳ بر صفر بازنده اعلام کرد.

پس از این رای جنجالی، پرسپولیس، سپاهان و چادرملو هم از ملوان به دلیل استفاده از سینا خادم‌پور شکایت کردند و مدعی شدند با توجه به استدلال کمیته انضباطی، نتیجه دیدار این تیم‌ها مقابل ملوان هم باید ۳ بر صفر به سود آنها اعلام شود. این شکایت راه به جایی نبرد و کمیته انضباطی و سپس کمیته استیناف شکایت این سه باشگاه را رد کردند.

تحلیل کمیته انضباطی این بود که زمان شکایت از این موضوع گذشته و استقلال و تراکتور در زمان مقرر و زودتر از باشگاه‌های دیگر شکایت خود را انجام دادند.

باشگاه پرسپولیس در همان مقطع تهدید کرد در صورت رد این شکایت، پرونده را به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) ارجاع خواهد داد. طبق پیگیری‌ها، پرسپولیس این کار را انجام داده و از طریق دادگاه CAS به دنبال تغییر رای کمیته انضباطی و استیناف فدراسیون فوتبال است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.