صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

احتمال بالای بستن قرارداد خانم گل لیگ فوتسال بانوان با تیم استقلال

  • کد خبر: ۴۱۱۲۶۶
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۷
مارال ترکمان، ستاره امسال تیم فوتسال استقلال از شرایط خود در این تیم راضی است و اگر اتفاق خاصی نیفتد قراردادش با استقلال را تمدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مارال ترکمان، ستاره امسال تیم فوتسال استقلال احتمالا در این تیم خواهد ماند. این بازیکن ۲۴ ساله که فصلی درخشان را پشت سر گذاشته، مشتریان زیادی را دارد اما در صورتی که استقلال به تیمداری خود در لیگ برتر فوتسال ادامه دهد، ترکمان در این تیم خواهد ماند.

پیگیری ها نشان می دهد او از شرایط خود در این تیم راضی است و اگر اتفاق خاصی نیفتد قراردادش با استقلال را تمدید می‌کند؛ هرچند که هنوز جام امسال به استقلالی‌ها اهدا نشده و به نوعی می توان گفت، رسما به پایان نرسیده است. در نتیجه مذاکرات برای تمدید قرارداد با این بازیکن، پس از کسب جام توسط استقلالی‌ها انجام خواهد شد.

منبع: برنا

برچسب ها: زنان فوتسال لیگ
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.