به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال گزارش سرقتهای متعدد از داخل خودروهای مسافران نوروزی و شهروندان مشهدی به پلیس، پروندههایی درمراکز انتظامی تشکیل شد و بدین ترتیب با دستور ویژه سرهنگ حسین مومنی (رئیس کلانتری نواب صفوی) گروهی مشترک از نیروهای کارآزموده تجسس و اطلاعات و امنیت ماموربررسی وتحقیق درباره سرقتهای مذکورشدند. تحقیقات پلیس بیانگرآن بود که بیشترسرقتها با شگردی خاص درخیابانهای اطراف حرم مطهرامام رضا (ع) رخ داده است؛ بنابراین پایش و بازبینی دوربینهای ترافیکی و مداربسته دراطراف میدان شهید حججی، خیابان شهیدحسنی کارگر، بولوارشهیدشوشتری ومیدان امیرالمومنین (ع) آغاز شد.
دراین بررسیها نتایجی به دست آمدکه نشان میداد یک دستگاه خودروی سمند سفیدرنگ درساعات ارتکاب جرم درمحلهای مذکور تردد داشته است. به همین دلیل خودروی مذکوردرفهرست سیاه پلیس قرارگرفت و شناسایی مالک آن با دستورمقام قضایی شروع شد.
طولی نکشید که هویت و نشانی راننده جوان روی میز افسران ویژه کلانتری خودنمایی کرد وآنها با کسب مجوز قضایی از قاضی محمداسماعیل عندلیب (معاون دادستان مشهد) وارد عمل شدند و منزل مذکور را درطبرسی شمالی به محاصره درآوردند.
آنها سپس با رعایت موازین قانونی و شرعی جوان۴۰سالهای به نام «الف-پ» را که درمظان اتهام قرارداشت دستگیرکردند و به بازرسی منزل پرداختند.
خیلی زود اموال سرقتی زیادی شامل گوشی تلفن همراه، لوازم آرایشگاهی، مدارک هویتی، ۱۵میلیون تومان وجه نقد و یک کیف مشکی که لوازم آرایشی به ارزش ۱۸۰میلیون تومان درون آن وجود داشت، کشف و برای بررسی به مقرانتظامی انتقال یافت.
متهم ۴۰ساله که با کشف اموال سرقتی هیچ راه گریزی نداشت در بازجوییهای تخصصی لب به اعتراف گشود و رازسرقتهای نوروزی از داخل خودروهای مسافران و مجاوران را فاش کرد. او گفت: همه سرقتهایی که در تصاویر دوربینها ضبط شده است را قبول دارم و اموال کشف شده را نیز از درون خودروی تیبا در بولوار شهیدشوشتری سرقت کردم. این متهم ۴۰ساله افزود: به مواد مخدرصنعتی اعتیاد دارم و به همین دلیل به خودروهای مردم دستبرد میزنم.
با شناسایی مالباخته که یک زن جوان بود، اموال مسروقه به وی تحویل شد و ازسوی دیگر با انتقال متهم به زندان، بررسیهای پلیس درباره سرقتهای سریالی دیگر وی به سرپرستی سرگردحکم آبادی (رئیس دایره تجسس کلانتری نواب صفوی) ادامه یافت.
منبع: خراسان