صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشکل ویزای ۱۲۰۰ زائر ایرانی حج حل شد

  • کد خبر: ۴۱۲۰۱۳
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱
سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان از حل مشکل ویزای تعدادی از زائران باقی‌مانده حج خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا عنایتی که برای استقبال از مسئولان عالی‌رتبه حج کشورمان به مدینه منوره سفر کرده بود با حضور در مسجد شجره با اولین گروه از کاروان‌های ایرانی که عازم مکه مکرمه بودند، دیدار و گفت‌و‌گو کرد. 

سفیر ایران در عربستان سپس با حضور در بعثه مقام معظم رهبری اظهار داشت: ابعاد روابط تهران- ریاض بسیار گسترده است و ما مناسبات خود را با طرف سعودی در چارچوب‌های مختلف از جمله رایزنی‌های مستمر وزرای خارجه دو کشور ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به از سرگیری مناسبات دیپلماتیک در سال ۲۰۲۳، خاطرنشان کرد: خوشبختانه موضوع عمره مفرده نیز مجدداً آغاز شده و زائران ایرانی اکنون امکان تشرف به بیت‌الله الحرام، مسجد نبوی و زیارت ائمه بقیع را یافته‌اند.

عنایتی همچنین از همراهی و مساعدت مقامات سعودی در ارائه خدمات به زائران ایرانی تحت عنوان «خادمین حرمین» قدردانی کرد و افزود: علیرغم مشکلات موجود، امسال ظرفیت پذیرش ۳۰ هزار حاجی برای اعزام به عربستان فراهم شده است.

وی با اشاره به اینکه حج امسال با حدود یک‌سوم ظرفیت معمول برگزار می‌شود، ابراز امیدواری کرد که این مراسم با شایستگی کامل برگزار شده و زائران با سلامت به کشور بازگردند.

عنایتی در پایان درباره وضعیت صدور روادید باقی‌مانده نیز تأکید کرد که موارد محدود باقی‌مانده به کشور میزبان منعکس شده است و با آماده بودن مدارک، انتظار می‌رود روادید این افراد نیز به زودی صادر شود تا تمامی زائران واجد شرایط بتوانند مناسک خود را به جا آورند. 

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.