صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مهلت ۱۰ روزه عربستان به حاجی‌ها برای واکسیناسیون

  • کد خبر: ۴۱۲۶۶۰
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۶
وزارت بهداشت عربستان سعودی برای زائران حج، با تعیین مهلت ۱۰ روزه واکسیناسیون برای حاجی‌ها، توصیه کرد زائران باید ۱۰ روز پیش از آغاز فصل حج، واکسن‌های توصیه‌شده را دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت اعلام کرد: زائران باید دست‌کم ۱۰ روز پیش از آغاز فصل حج، واکسن‌های توصیه‌شده از جمله مننژیت، کووید-۱۹ و آنفلوانزای فصلی را دریافت کنند.

این اقدام به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تقویت اقدامات پیشگیرانه در یکی از بزرگ‌ترین اجتماعات دینی سالانه جهان صورت می‌گیرد.

وزارت بهداشت عربستان اعلام کرد که ایمن‌سازی، خط اول دفاعی در کمک به زائران برای انجام ایمن مناسک حج است که خطر انتقال بیماری‌های عفونی در شرایط شلوغ را کاهش می‌دهد.

واکسن‌های توصیه شده شامل واکسن‌های مننژیت، کووید-۱۹ و آنفلوانزای فصلی است که مقامات بهداشتی می‌گویند در محدود کردن گسترش عفونت‌ها در طول مراسم حج حیاتی هستند.

موسم حج امسال از تاریخ سوم تا هشتم خردادماه ۱۴۰۵ (۲۴ تا ۲۹ می) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.