صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نکات مهم برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل

  • کد خبر: ۴۱۲۶۸
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۵
بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند.
به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند؛ بنابراین آبلیمو را باید در ظروف مناسبی نگهداری کنیم تا برای سلامت مصرف کنندگان مشکل ایجاد نکند. در این بخش از نمناک به شما می‌گوییم که آبلیمو را در چه ظروفی نگهداری نمایید.
 

بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو

 
مناسب‌ترین ظروف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه‌ای هستند، زیرا آبلیمو با این ظروف واکنشی نشان نمی‌دهد. پس بهتر است پس از خرید لیمو‌های درشت و سالم و آبگیری آن‌ها، آب لیموی تازه را درون ظروف شیشه‌ای دردار بریزید.

قبل از ریختن آب لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری‌های موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچ‌ها امکان رشد را از دست می‌دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می‌یابد.

برای اینکه آبلیموی شما کپک نزند حتما باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند. همچنین آبلیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک‌ها وجود نداشته باشد. ظروف شیشه‌ای بهتر است تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.
 

ظروف پلاستیکی برای نگهداری آبلیمو ممنوع

 
برای نگهداری آبلیمو از ظروف پلاستیکی یا بطری‌های آب معدنی استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می‌تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود.
 

آبلیمو را در بطری‌های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید

 
آبلیمو را در بطری‌های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید، زیرا از آب لیمو در منازل به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک استفاده می‌کنند و وقتی مقادیر زیادی در ظرف‌های حجیم نگهداری می‌شود، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می‌شود و خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب به مواد مفید آن می‌شود.

آبلیمو‌های اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند و از نظر ظاهری نیز رنگ این آبلیمو‌ها تغییر می‌کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
 

نکات نگهداری آبلیمو:

 
 آبلیمو را در ظرف مناسب ریخته و در جای خنک و دور از آفتاب نگهدارید. اگر آبلیمو در آفتاب نگهداری شود، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن می‌شود، زیرا ویتامین C موجود در آبلیمو به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می‌رود.
 
منبع:نشان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.