صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۵۵۲ اثر به دبیرخانه دومین پویش ملی «وطن به روایت من» رسید

  • کد خبر: ۴۱۲۷۷۱
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۲
در پایان مهلت فراخوان، ۵۵۲ اثر در بخش‌های فیلم و عکس، پویش ملی «وطن به روایت من» به مرحله بازبینی و انتخاب رسید.
نیلا شهری
خبرنگار نیلا شهری

به گزارش شهرآرانیوز، فراخوان دومین پویش ملی «وطن به روایت من»، ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ و در پی وقوع جنگ تحمیلی رمضان، با هدف مشارکت عکاسان، فیلمسازان، سینماگران و علاقه‌مندان خلاق و دغدغه‌مند از سوی انجمن منتشر و فرصت شرکت در پویش که پیش‌تر و بر اساس فراخوان، دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ اعلام شده بود، به دلیل محدودیت‌های مجازی ناشی از شرایط جنگ تحمیلی سوم و نبود فرصت کافی برای ارائه آثار، تا ۱۵ اردیبهشت سال جاری تمدید شد.

در بخش فیلم، ۱۶۶ اثر شامل ۸۹ فیلم کوتاه داستانی، ۴۹ فیلم کوتاه مستند، ۱۴ فیلم کوتاه تجربی و ۱۴ فیلم کوتاه پویانمایی در پرتال ثبت شده است.

همچنین در بخش عکس، ۳۸۶ اثر شامل ۲۲۱ تک عکس و ۱۶۵ عکس در قالب ۲۸ مجموعه عکس به ثبت رسیده است.

آثار برگزیده دومین پویش «وطن به روایت من» طی مراسمی به زودی و در شرایط امکان‌پذیر معرفی خواهد شد و منتخب آثار در چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران روی پرده خواهد رفت.

تصویر شهر در جنگ، کودکان در جنگ، آسیب‌های سالمندان در جنگ، خانواده در جنگ، روایت مهربانی‌ها در روز‌های جنگ، مهرورزی مشاغل خدماتی درجنگ، روایت ازخودگذشتگی و تلاش نیرو‌های امداد، همدلی مردم در زمانه جنگ، روایت‌های امیدآفرین در جنگ، نقش معنویت در آرامش اجتماعی و امیدآفرینی، روایتی از بدرقه رهبر شهید، ایجاد انسجام ملی در جنگ، تاثیر فرهنگ و اصالت اقوام در حفظ میهن، هویت جمعی در تاب‌آوری روز‌های جنگ، حماسه آفرینی ایرانیان در طول تاریخ در دفاع از وطن، روایت‌های اقتباسی و اساطیری در دفاع از وطن، روایت جنگ‌های عصر فناوری‌های نوین و آینده سرزمین‌مان ایران محور‌های پویش دوم به شمار می‌روند.

پس از طی مرحله انتخاب آثار، هیأت داوری پویش کار ارزیابی آثار انتخاب‌شده را آغاز خواهد کرد.

همچنین لازم به ذکر است نخستین دوره برگزاری این پویش در تیرماه ۱۴۰۴ و با موضوع جنگ ۱۲ روزه بود که آثار منتخب آن در عمارت کوشک باغ هنر تهران معرفی و تقدیر شدند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.