صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازنمایی آثار تخریب جنگ از منظر هنر در برنامه تلویزیونی «بوم خاکی»

  • کد خبر: ۴۱۲۸۶۱
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۶
برنامه تلویزیونی «بوم خاکی» با رویکردی هنری به روایت فضا‌های آسیب‌دیده در دوران جنگ می‌پردازد.

به گزارش شهرآرانیوز، برنامه تلویزیونی «بوم خاکی» با رویکردی هنری به روایت فضا‌های آسیب‌دیده در دوران جنگ می‌پردازد و می‌کوشد رد پا‌های جنگ را از زاویه‌ای خلاقانه و انسانی بازخوانی کند. این برنامه به تهیه‌کنندگی علی حکمت‌نیا، کارگردانی علی اردو و نویسندگی مرتضی درخشان، به‌زودی از شبکه نسیم پخش می‌شود.

در این برنامه، گروهی از هنرمندان به مکان‌هایی وارد می‌شوند که آثار تخریب جنگ همچنان در آنها مشهود است. آنها با حضور و زیست در این فضا‌ها و مواجهه با خاطرات جمعی نهفته در آنها، با الهام از محیط، به خلق آثار هنری می‌پردازند.

لوکیشن‌های برنامه طیف وسیعی از فضا‌های شهری و عمومی را در بر می‌گیرد؛ از پل B ۱ و مدارس گرفته تا خانه‌های مسکونی، دانشگاه‌ها و ورزشگاه آزادی؛ مکان‌هایی که هر یک، بخشی از حافظه تاریخی و اجتماعی جنگ را در خود ثبت کرده‌اند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.