صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«کانون رایحه»؛ پاتوقی که دختر‌ها را به قله‌های رسانه می‌رساند

  • کد خبر: ۴۱۳۴۰۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۸
وجیهه رفایی بعد از ۲۳ سال فعالیت فرهنگی و رسانه‌ای، یک پاتوق زنانه ساخت؛ نه یک کلاس خشک و رسمی، که جایی برای نفس‌کشیدن، یادگرفتن و رشد کردن.
شبنم کرمی
خبرنگار شبنم کرمی

به گزارش شهربانو، «کانون فرهنگی رایحه» از سال ۱۳۹۹ از سوی وجیهه رفایی محمدحسین‌زاده با هدف ایجاد فضایی امن برای فعالیت‌های تخصصی بانوان در حوزه‌های رسانه‌ای، فرهنگی و هنری تأسیس شد.

رفایی پس از ۲۳ سال فعالیت فرهنگی و رسانه‌ای، با تشکیل این کانون تصمیم گرفت این فضای ویژه را برای دختران و بانوان جوان و نوجوانی که فعالیت‌های پراکنده‌ای در حوزه‌های رسانه‌ای فرهنگی و هنری داشتند و به دنبال فرصتی برای رشد بودند ایجاد کند. او ابتدا با برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی که مورد استقبال بسیاری از نوجوانان قرار گرفت فعالیت کانون را آغاز کرد که به دلیل شیوع کرونا به صورت آنلاین و بالطبع در گستره کشوری برگزار شد.

سپس دوره‌های تعاملی با نهاد‌هایی از قبیل نهاد رهبری و بسیج دانشگاه را برگزار کرد. پس از آن، کارگاه‌های آموزشی مصاحبه خلاق که کمک شایانی در رشد و تعالی مخاطبان بود در دستور کار قرار گرفت.

مدیر کانون فرهنگی رایحه می‌گوید: بهره‌مندی از استادان صاحب‌نام و شناخته‌شده از امتیازات برگزاری این دوره‌ها بوده است که ضمن ایجاد فرصتی برای معرفی بچه‌ها و نزدیکی به اهداف کاری مورد نظرشان، عاملی در مرکز توجه بیشتر قرار گرفتن خود کانون نیز بوده است. در کنار این فعالیت‌ها، زمینه و میدانی ایجاد شد که از همه برنامه‌های رسانه‌ای که نوجوانان و جوانان تاکنون تجربه کرده‌اند استفاده شود تا مفهوم کار رسانه‌ای را به‌خوبی درک کنند.

پس از این رویداد، با برگزاری پاتوق‌هایی در مسیر تربیت مجریان جوان و نوجوان، افراد مستعد شناسایی شدند. کانون رایحه نیز در نقش پل ارتباطی با مراکز اصلی فعالیت‌های رسانه‌ای برای آنان ظاهر شد.

او می‌گوید: پاتوق‌ها در موضوعات تخصصی مانند قصه‌گویی، مجری‌ها، گوینده‌ها و دخترانه یک حرکت خلاق، دلی و شاخص محسوب می‌شدند که رویش‌های مختلفی را در دل خود نشان داده است.

پاتوق دخترانه نیز که یکی از پاتوق‌های جذاب این گروه است، فقط برای تفریح است که به طور ثابت، هفته‌درمیان برگزار می‌شود و هدف از آن تجربه مهربانی و فضای امن و شاد برای دختران است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.