دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: نامزدهای انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی، ستاد تبلیغاتی نخواهند داشت، ولی میتوانند مرکزی برای رتق و فتق امورات اجرایی و ساماندهی نمایندگان خود در شعب اخذ رای داشته باشند.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از وزارت کشور، سیداسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: بر اساس تقویم زمانی انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی، تبلیغات نامزدها از روز پنجشنبه ۱۳ شهریورماه در یازده حوزه انتخابیه شروع و یک هفته ادامه مییابد. ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ شهریورماه تبلیغات به پایان میرسد.
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور که در پایان بیست و هشتمین جلسه ستاد انتخابات کشور سخن میگفت افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا، تبلیغات نامزدها با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی انجام میشود؛ بدین منظور، در هر استان، روسای دانشگاههای علوم پزشکی با حکم استاندار عضو ستاد انتخابات استان شده اند. علاوه بر آن، و به منظور کنترل و نظارت دقیق بر برنامههای تبلیغی نامزدها، کمیسیون تبلیغات در استانها با حضور معاون سیاسی استاندار و رییس ستاد انتخابات استان، رییس هیات نظارت و مدیرکل صدا و سیمای استان تشکیل شده است.
موسوی دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه عمده فعالیت نامزدهای انتخابات در فضای مجازی و شبکههای استانی خواهد بود اظهار داشت: نامزدها ستاد تبلیغاتی نخواهند داشت، ولی میتوانند مرکزی برای رتق و فتق امورات اجرایی و ساماندهی نمایندگان خود در شعب اخذ رای داشته باشند. همچنین بر اساس قانون، نامزدها میتوانند با هماهنگی فرمانداران و بخشداران از ظرفیتهایی که شهرداران و دهیاران در شهرها و روستاها فراهم میکنند برای نصب آثار تبلیغی خود استفاده کنند. آثار تبلیغاتی نامزدها نباید بیش از ۵۰ در ۷۰ سانتی متر باشد. ضمناً توزیع اقلام تبلیغاتی که بین مردم دست به دست میشود و باعث ابتلای مردم به ویروس کرونا میگردد ممنوع است و قطعاً جلوگیری خواهد شد.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در ادامه به برگزاری جلسات هماهنگی با شورای نگهبان و صدا و سیما اشاره کرد و افزود: در این دوره بر اساس دستورالعملهای بهداشتی، بجای تجمعات و گردهمایی نامزدها و هوادارانشان، فرصتی فراهم شده تا نامزدها با همکاری صدا و سیما برنامه تبلیغی تولید کنند و از شبکه استانی در قالب برنامههای تلویزیونی و رادیویی پخش نمایند. این تصمیم به منظور پرهیز از تجمعات غیرضرور برای مهار کرونا و قطع زنجیره انتقال اتخاذ شده است. دستورالعمل ویژهای نیز تدوین شد که به استانداریها و فرمانداریها ابلاغ گردید.
سیداسماعیل موسوی با اعلام این که در این دوره ۲۲ نفر از نامزدهای انتخابات برای ورود به مجلس یازدهم رقابت خواهند کرد؛ از نامزدها و هوادارانشان خواست به پروتکلهای بهداشتی توجه عمیق داشته باشند، با فرمانداریها و بخشداریها همکاری کنند و از هر نوع فعالیتی که موجب تشدید بیماری کرونا و ابتلای مردم میشود جداً پرهیز نمایند.
منبع: ایرنا