صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترامپ سیاست‌های اوباما و بایدن در قبال ایران را به باد انتقاد گرفت

  • کد خبر: ۴۱۳۷۵۰
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۱
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر ادعا‌های خود را علیه کشورمان تکرار و به سیاست‌های باراک اوباما و و بایدن، روسای جمهور پیشین آمریکا، در قبال تهران حمله کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ که به گفته تحلیلگران به خاطر موضع گیری‌های متعدد و آشفته درباره ایران اعتبار خود را از دست داده، روز یکشنبه، ۲۰ اردیبهشت، در تروث‌سوشال مدعی شد: ایران به مدت ۴۷ سال با آمریکا و سایر جهان بازی کرده است.

وی که هماره منتقد سیاست‌های روسای جمهور دمکرات پیش از خود بوده است، بار دیگر نوک تیز حمله را به سوی باراک اوباما، رئیس اسبق جمهور آمریکا، نشانه گرفت و گفت: ایران در دوره باراک حسین اوباما به گنج رسید.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه انتقاد از اوباما عنوان کرد: باراک اوباما نه‌تنها با ایرانی‌ها خوب بود بلکه برای آنها عالی بود. واقعا طرف آنها را گرفت؛ اسرائیل و همه متحدان دیگر را کنار گذاشت و به این کشور یک فرصت جدید و بسیار قدرتمند برای زندگی داد.

در حالی که سیاست آمریکا در مقابل ایران در همه دوره‌ها مبتنی بر فشار و تحریم بوده و اقدامات تروریستی این کشور در زمینه اقتصادی به مردم ایران آسیب زده است، ترامپ ادعا کرد، در دوران اوباما صد‌ها میلیارد دلار پول نقد به تهران منتقل شد.

وی خاطرنشان کرد: آنها (ایران) بالاخره بزرگ‌ترین ساده‌لوح را پیدا کردند؛ به شکل یک رئیس‌جمهور آمریکایی ضعیف و احمق. او به عنوان رهبر ما یک فاجعه بود، اما نه به بدی جو بایدن خواب‌آلود!

رئیس‌جمهور آمریکا در حالی که به باور اکثر تحلیلگران در حمله به ایران گول نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را خورده، مدعی شد: به مدت ۴۷ سال ایرانی‌ها ما را گول زده‌اند؛ ما را منتظر نگه داشته‌اند. به کشور ما که حالا دوباره بزرگ شده است، می‌خندیدند. آنها دیگر نخواهند خندید.

جنگ تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و نرخ تورم در آمریکا به محبوبیت ترامپ ضربه زده و چشم‌انداز حضور جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر ۲۰۲۶، آبان ماه را تحت تاثیر قرار داده است.

یک نظرسنجی که برای روزنامه فایننشال‌تایمز انجام گرفته، نشان می‌دهد بیش از نیمی از رای‌دهندگان آمریکایی از عملکرد ترامپ در خصوص وضعیت تورم و اقتصاد ناراضی هستند.

مطابق نتایج نظرسنجی یاد شده، یک‌پنجم جمهوری خواهان اعلام کرده‌اند که از نحوه مدیریت ترامپ در جنگ علیه ایران ناراضی هستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.