صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

واکنش ترامپ به پاسخ ایران، ۳ درصد روی قیمت نفت کشید (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۳۷۸۹
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۲
پس از آنکه رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه رویکرد حداکثری و زیاده‌خواهانه خود، پاسخ ایران به پیشنهاد واشنگتن را رد کرد، قیمت نفت در بازار‌های جهانی سه درصد افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از عدم توافق آمریکا و ایران در خصوص توافق صلح، قیمت نفت خام برنت با ۳.۲۱ دلار یا ۳.۱۷ درصد افزایش به ۱۰۴.۵۰ دلار و نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳.۰۶ دلار یا ۳.۲۱ درصد افزایش به ۹۸.۴۸ دلار در هر بشکه رسید.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در شبکه تروث‌سوشال اعلام کرد که از پاسخ ایران کاملا غیرقابل‌قبول است.

وی بدون اشاره به جزئیات یا محتوای پاسخ تهران، صرفا با تکیه بر ادبیاتی یک‌جانبه، تلاش می‌کند فضای سیاسی پیرامون مذاکرات را در چارچوب فشار و امتیازگیری حداکثری بازتعریف کند؛ رویکردی که در ماه‌های اخیر به‌طور مستمر در سیاست خارجی واشنگتن نسبت به ایران مشاهده شده است.

پاسخ جمهوری اسلامی ایران به آخرین متن پیشنهادی آمریکا برای خاتمه جنگ، امروز به میانجی پاکستانی ارسال شد.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان، قبلا چند بار اعلام کرده بود دیدگاه‌ها و ملاحظات ایران راجع به پیشنهاد‌های آمریکا، بعد از تکمیل بررسی‌ها و جمع‌بندی نهایی ارسال خواهد شد.

بر اساس طرح پیشنهادی، در این مرحله مذاکرات متمرکز بر موضوع خاتمه جنگ در منطقه خواهد بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.