صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«خانه هلال احمر سینماگران» پیشنهاد تازه برای پیوند هنر و امداد

  • کد خبر: ۴۱۵۸۰۱
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۸
همایون اسعدیان تأکید کرد سینماگران می‌توانند با تولید آثار مناسب، تلاش‌های نیروهای هلال احمر، آتش‌نشانی و اورژانس را بازتاب دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، همایون اسعدیان، مدیرعامل خانه سینما، با پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، دیدار و درباره زمینه‌های همکاری مشترک گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، همایون اسعدیان با اشاره به نقش هنرمندان در بازتاب فعالیت‌های امدادگران، گفت بخشی از وظیفه سینماگران ساخت آثاری درباره تلاش‌های نیرو‌های هلال احمر، آتش‌نشانی و اورژانس است و بخشی دیگر، فراهم کردن امکان بهره‌مندی این گروه‌ها و خانواده‌هایشان از برنامه‌های فرهنگی و هنری با هدف روحیه‌بخشی به آنان است.

همچنین عاطفه رضوی با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت همکاری میان خانه سینما و جمعیت هلال احمر، پیشنهاد کرد نهادی با عنوان «خانه هلال احمر سینماگران» با همکاری این دو مجموعه و در محل خانه سینما شکل بگیرد تا زمینه همکاری‌های مستمر و تولید آثار هنری درباره امدادگران فراهم شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.