صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رشد ۴۰۰ درصدی مشترکان فیبر نوری | هدف‌گذاری یک میلیون اتصال جدید در سال ۱۴۰۵

  • کد خبر: ۴۱۵۹۴۳
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۹
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از رشد چشمگیر مشترکان فیبر نوری در کشور و برنامه‌ریزی برای توسعه گسترده‌تر این شبکه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات، نیز در مراسم روز جهانی ارتباطات اعلام کرد تعداد مشترکان اینترنت فیبر نوری (FTTH) در کشور از ابتدای دولت چهاردهم رشد قابل توجهی داشته و از حدود ۴۱۰ هزار مشترک به بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک رسیده است؛ رقمی که نشان‌دهنده رشد حدود ۴۰۰ درصدی است.

وی همچنین با اشاره به وضعیت زیرساخت ارتباطی کشور گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور اجرا شده و حدود ۱۰ میلیون مشترک پهن‌باند ثابت و بیش از ۲۰ میلیون خط تلفن ثابت فعال وجود دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: در سال گذشته بیش از ۹ هزار کیلومتر کابل‌کشی فیبر نوری انجام شده و برنامه توسعه این شبکه با سرعت ادامه دارد.

او همچنین از هدف‌گذاری برای توسعه بیشتر خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۵ یک میلیون اتصال جدید فیبر نوری در کشور ایجاد خواهد شد و روند مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری با سرعت در حال انجام است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.