صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

تأسیس مرکز رشد سلامت، امنیت و ایمنی غذایی با هدف حمایت از فناوران و دانش‌بنیان‌ها

  • کد خبر: ۴۱۶۴۰۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۸
رئیس پارک علم‌و‌فناوری سلامت خراسان‌رضوی در نشست خبری با حضور جمعی از نمایندگان رسانه‌های استان از تأسیس مرکز رشد سلامت، امنیت و ایمنی غذایی با هدف حمایت از فناوران و دانش‌بنیان‌ها در این حوزه خبر داد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس پارک علم‌و‌فناوری سلامت خراسان‌رضوی در نشست خبری با حضور جمعی از نمایندگان رسانه‌های استان از تأسیس مرکز رشد سلامت، امنیت و ایمنی غذایی با هدف حمایت از فناوران و دانش‌بنیان‌ها در این حوزه خبر داد.

حمیدرضا‌رحیمی با اشاره به اینکه تا‌کنون هیچ مجموعه‌ای در کشور به این موضوع ورود پیدا نکرده بود، افزود: مرکز رشد سلامت، امنیت و ایمنی غذایی در پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی به‌عنوان نخستین مجموعه در کشور تأسیس شده تا از ایده‌های موجود در این زمینه حمایت کند و با تجاری‌سازی، آن را به یک محصول یا یک خدمت نوین تبدیل کند.

وی در ادامه گفت: ما فناوری را داشتیم، اما مرکز حمایتی نبود که از آن حمایت کند. وظیفه اصلی مرکز رشد، حمایت از همه فناورانی است که در این زمینه، کار فناورانه، خلاقانه و دانش‌بنیان انجام می‌دهند.

رحیمی افزود: از سال گذشته در پارک علم و فناوری سلامت مشهد، تلاش کردیم مجوز شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برای ایجاد مرکز رشد سلامت، امنیت و ایمنی غذا در پارک را اخذ کنیم و این مرکز از ابتدای امسال تأسیس شده است.

وی تأکید کرد: ما در گذشته، بخش تحقیق و پژوهش را داشتیم و از طرف دیگر، صنعت و تولید محصولات جدید هم وجود داشت. مراکز رشد، حدفاصل تحقیقات تا محصول تجاری هستند و محصول را به مسیر تجاری‌سازی می‌رسانند. فعالیت این مرکز آغاز شده است و اکنون با ۳‌شرکت بزرگ تولید مواد غذایی نیز وارد مذاکره شده‌ایم تا واحد تحقیق و توسعه خود را در پارک علم و فناوری مستقر کنند.

رحیمی در ادامه گفت: آمادگی داریم صاحبان ایده و شرکت‌ها در مسیر تجاری‌سازی و رشد محصول، در پارک علم و فناوری سلامت مستقر شوند. مشوق‌هایی نیز در این زمینه وجود دارد. این شرکت‌ها به‌عنوان فناور معرفی می‌شوند و می‌توانند از معافیت‌های مالیاتی استفاده کنند. از وام‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برای استقرار و تولید محصول نمونه اولیه و فرایند رشد بهره‌مند شوند و همچنین از مزایای صندوق غیردولتی سلامت ثامن نیز استفاده کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.