صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

مخالفت نخست‌وزیر عراق با استفاده از خاک و حریم هوایی‌ کشورش برای تجاوز به همسایگان

  • کد خبر: ۴۱۶۴۸۹
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۸
نخست‌وزیر عراق در اظهاراتی تاکید کرد که با استفاده از خاک و حریم هوایی کشورمان برای تجاوز به کشور‌های دوست مخالف هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی فالح‌الزیدی گفت: تحقیقات مشترک برای بررسی اسناد و مدارک حمله به عربستان و امارات از خاک عراق ضروری است.

وی اضافه کرد: مرتبه دیگر بر مخالفت و محکومیت اقدامات مجرمانه در حمله به عربستان و امارات تاکید می‌کنیم و دستور بررسی جزئیات این حملات صادر شده است.

سخنگوی رسمی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق پیش‌تر بیان کرد: دولت چهارشنبه، ۳۰ اردیبهشت، استفاده از خاک این کشور یا عبور از حریم هوایی آن برای حمله به کشور‌های منطقه را محکوم کرده و متعهد شد که در این زمینه با قاطعیت عمل خواهد کرد.

صباح النعمان، سخنگوی رسمی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق نیز در بیانیه‌ای گفت: نخستین جلسه شورای وزارتی امنیت ملی با شرکت نخست‌وزیر و فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه تحولات کلی اوضاع کشور بررسی شد و فرماندهی کل بر ادامه ارتقای سطح آمادگی و توانمندی همه دستگاه‌های امنیتی و هماهنگی میان آنها برای حفظ ثبات امنیتی تاکید کرد.

النعمان ادامه داد: در این جلسه همچنین تحقیقات مربوط به حملاتی که سعودی و امارات را هدف قرار داده بود، مورد بررسی قرار گرفت؛ در همین راستا کمیته‌ای ویژه برای مکاتبه و ارتباط با مسئولان ۲ کشور تشکیل شد و فرماندهی کل دستور داد در صورت اثبات استفاده از خاک عراق به‌عنوان نقطه آغاز این حملات، اقدامات لازم علیه افراد دخیل اتخاذ شود و عراق بر همکاری با کشور‌های برادر در این موضوع تاکید دارد.

در این بیانیه تاکید شد: دولت هیچ‌گونه سهل‌انگاری نسبت به هیچ فرد یا گروهی که امنیت عراق یا امنیت کشور‌های برادر و منطقه را تهدید کند نخواهد داشت و به اتخاذ اقدامات لازم برای حفاظت از ثبات کشور و حفظ حاکمیت آن متعهد است.

در این بیانیه آمده است: در این نشست بر تمایل عراق بر برقراری بهترین روابط با کشور‌های منطقه و جامعه بین‌المللی و نیز بر اینکه دولت جدید می‌خواهد در ثبات منطقه و گسترش حاکمیت قانون شریک باشد، تاکید کرد.

عراق در بیانیه خود عنوان کرد که پایبندی به حفاظت از نمایندگی‌های دیپلماتیک و شرکت‌های خارجی فعال در این کشور از اولویت‌های کاری دولت برای تقویت امنیت و ثبات به‌شمار می‌رود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.