صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

کتاب «ماجراجویان و جنگل پرمخاطره» منتشر شد | داستانی که مرز هیجان و ماجراجویی را به نوجوانان نشان می‌دهد

  • کد خبر: ۴۱۶۷۸۵
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۹
در این کتاب، تعطیلات تابستانی معمولی به سفری پر از رمز و سرنخ، خراب‌کاری‌های پشت‌صحنه، طبیعت ناشناخته و تصمیم‌های سخت تبدیل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انتشارات برکه به‌تازگی رمان «ماجراجویان و جنگل پرمخاطره» نوشته جما هت را با ترجمه پرنیان فرخ‌نژاد عرضه کرده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانید: «یک برنامه تلویزیونی به یک بازی خطرناک تبدیل شده است... آیا شش ماجراجوی جوان می‌توانند موفق شوند؟ به لارا، روفوس و بقیه اعضای گروه در هیجان‌انگیزترین ماجراجویی‌شان ملحق شوید. آنها باید در دل جنگل‌های بارانی کاستاریکا سفر کنند و لارم است همیشه یک قدم جلوتر از تهیه‌کننده‌های مرموز برنامه و گروه‌های ماجراجویی که از سراسر جهان می‌آیند باشند! رقابت برای پیداکردن گنج تئو آغاز شده است، اما جنگل پر از چالش‌های خطرناک و غیرمنتظره است.»

در این کتاب، تعطیلات تابستانی معمولی به سفری پر از رمز و سرنخ، خراب‌کاری‌های پشت‌صحنه، طبیعت ناشناخته و تصمیم‌های سخت تبدیل می‌شود، دیزی، لارا، روفوس، تام، مای، عمو لوگان، خانم جیکوبز و سگ باوفایشان بارنی، تیمی را می‌سازند که هم باید با چالش‌های مسابقه کنار بیاید و هم با نقشه‌های مشکوک سازندگان برنامه روبه‌رو شوند. ساختار کتاب فصل‌به‌فصل پیش می‌رود و هر فصل ماجرایی تازه، مکان جدید و خطری متفاوت را پیش روی شخصیت‌ها قرار می‌دهد.

در بخشی از کتاب می‌خوانید:

«تام، لارا، روفوس، دیزی و مای وقتی در هوا بودند و از فراز کیلومتر‌ها دریای آبی تیره می‌گذشتند به مراحل بعدی سفر فکر می‌کردند. تام گفت: وقتی فرود بیایم باید حداقل دوازده ساعت قبل از رسیدن قایق گروه تلویزیونی فرصت داشته باشیم. روفوس لبخندی به پهنای صورتش بر لب داشت. این‌طوری وقت داریم دنبال گنج بگردیم! لارا با اخم به پسرخاله‌اش نگاه کرد...»

انتشارات برکه این کتاب را با ترجمه پرنیان فرخ‌نژاد در ۱۲۰ صفحه و با قیمت ۱۹۸ هزار تومان عرضه کرده است.

منبع: ایبنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.