صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

ورود سازمان بازرسی به گرانی‌های اخیر بازار خودرو

  • کد خبر: ۴۱۶۹۶۳
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۵
رئیس سازمان بازرسی از ورود این سازمان به گرانی قیمت خودرو و ساماندهی این بازار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از جنگ و آسیب دیدن برخی صنایع فولادی، خودروسازان با استناد به کمبود فولاد در بازار، قیمت محصولات خود را افزایش دادند؛ اقدامی که در همان زمان با انتقاداتی نسبت به واقعی بودن ادعای کمبود مواد اولیه همراه شد.

چند روز بعد، اما حسن پلارک رئیس هیئت عامل ایمیدرو، با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای مدیریت بازار فولاد، اعلام کرد: از قبل برای عرضه فولاد و محصولات فولادی به بازار برنامه‌ریزی لازم انجام شده است و این محصولات به‌میزان کافی برای تأمین نیاز بازار موجود است.

وی با تأکید بر اینکه هر میزان تقاضا برای فولاد در کشور وجود داشته باشد، امکان تأمین و عرضه آن فراهم است، تصریح کرد: با هرگونه تخلف در حوزه قیمت‌گذاری و عرضه محصولات فولادی برخورد خواهد شد.

با این حال، با وجود اعلام رسمی وفور فولاد در بازار، هنوز خبری از بازگشت قیمت خودرو‌ها یا اصلاح افزایش‌های اعمال‌شده از سوی خودروسازان نیست؛ مسئله‌ای که همچنان موجب گلایه مصرف‌کنندگان شده است.

ورود سازمان بازرسی به گرانی مجدد قیمت خودرو

در همین رابطه، ذبیح‌الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود تعدد دستگاه‌های نظارتی، خودروسازان عملاً بدون پاسخگویی اقدام به افزایش قیمت می‌کنند و مردم متضرر می‌شوند، اظهار کرد: پیگیری‌هایی را برای ساماندهی این موضوع در دستور کار داریم.

وی افزود: سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده و در حال پیگیری آن است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.