صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

زندگی دوباره زائر ایرانی پس از ایست قلبی در منا (۶ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۷۸۲۹
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۷
در حالی که میلیون‌ها زائر در گرمای منا مشغول بازگشت از رمی جمرات بودند، قلب یک زائر ۵۷ ساله ایرانی ناگهان از تپش ایستاد، اما چند دقیقه بعد تیم پزشکی حج او را دوباره به زندگی برگرداند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در گرمای هوا و شلوغی مسیر بازگشت از رمی جمرات، حال یک زائر ۵۷ ساله ایرانی بد شد و دقایقی بعد قلبش ایستاد. معاون مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر علی‌اکبر جنگجو گفت که «با حضور به‌موقع تیم پزشکی احیای قلبی ـ ریوی بلافاصله انجام شد.»

پیش از آغاز اعمال حج و‌حضور زائران در مشاعر مقدسه، مرکز پزشکی حج و زیارت برای جلوگیری از گرمازدگی و حوادث احتمالی در جمرات، ۱۵ تیم تخصصی شامل پزشک و پرستار را در کنار کاروان‌های زائران مستقر کرده بود تا پایش لحظه‌ای وضعیت سلامت حجاج را در مسیر‌های پرتراکم برعهده داشته باشند.

به گفته جنگجو، این زائر ایرانی هنگام بازگشت از رمی جمرات دچار ایست قلبی شد و تیم امدادی همراه کاروان او را از مرگ نجات داد. پس از بازگشت علائم حیاتی، زائر به بیمارستان سعودی انتقال یافت و روند درمان او ادامه دارد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.