به گزارش شهرآرانیوز؛ یک سال و نیم پیش خبر وقوع درگیری در یکی از مناطق مرفهنشین تهران به ماموران داده شد. تحقیقات نشان داد مردی که مجروح شده روز حادثه با پسرش درگیری داشته است.
ساعاتی بعد خبر رسید مرد زخمی بر اثر خونریزی شدید جانش را از دست داده است. ماموران پسر او را بازداشت کردند. متهم گفت پدرش او را اذیت میکرد و یک نفر هم به او گفته برای اینکه از دستش راحت شود باید پدرش را بکشد.
بررسیهای بعدی نشان داد متهم سالهای زیادی در ایران نبوده است. برادر متهم در تحقیقات گفت برادرش قبل از قتل پدرش او را با ضرباتی زخمی کرده بود. این مرد جوان گفت: برادرم وقتی نوجوان بود به آمریکا رفت و سالهای زیادی آنجا زندگی کرد. ما اصلاً از او خبر نداشتیم، زندگی خانوادگی ما دچار چالشهای زیادی شد و پدر و مادرم از هم جدا شدند. من بزرگ شده بودم و زندگی خودم را داشتم، اما با هر دوی آنها رفتوآمد داشتم تا اینکه برادرم بعد از ۲۵ سال به طور ناگهانی از آمریکا برگشت. ما از او استقبال کردیم، اما شرایط زندگیمان تغییر کرد. برادرم رفتارهای عجیبی داشت. با همه درگیر میشد و فکر میکرد ما برای او نقشهای داریم.
این مرد گفت: برادرم روز حادثه قبل از اینکه به پدرم حمله کند با من درگیر شد. من از خانه خارج شدم تا درگیری ادامهدار نشود که بعد متوجه شدم پدرم را با چاقو زده است.
وقتی متهم تحت بررسی پزشکی قرار گرفت مشخص شد دچار بیماری اسکیزوفرنی از نوع شدید است. همچنین مشخص شد او در آمریکا نیز مدتی تحت درمان بوده و این مساله قبلاً هم در ایران ظن پزشکان را برانگیخته بود.
به این ترتیب با توجه به وضعیت روحی متهم به دستور مقام قضایی او به بیمارستان روانی منتقل شد و تحت نظر قرار گرفت، همچنین با در نظر گرفتن وضعیتی که متهم به آن مبتلاست برادر مقتول درخواست دیه از بیتالمال را مطرح کرد.
در پی این درخواست، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۳ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی با توجه به وخامت حال متهم وکیل او در جلسه حاضر شد و برادر متهم نیز درخواست خود را مطرح کرد. به این ترتیب قضات برای تصمیمگیری وارد شور شدند.
منبع: اعتماد