صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

همه چیز درباره مجموعه نوستالژی «سال‌های برف و بنفشه» به بهانه پخش از شبکه چهار + بازیگران و داستان و تیزر

  • کد خبر: ۴۱۸۲۵۵
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸
پخش مجموعه «سال‌های برف و بنفشه»، ۱۳ خرداد ساعت ۲۴ از شبکه چهار آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجموعه «سال‌های برف و بنفشه» به کارگردانی سعید سلطانی، تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه تولید شده و رضا جولایی فیلمنامه آن را بر اساس طرحی از رضا کاشانی نوشته و سلطانی بازنویسی نهایی را بر عهده داشته است.

بازیگران

محمدعلی کشاورز، جهانگیر الماسی، سام درخشانی، لاله اسکندری، امیر آقایی، اسماعیل شنگله، شبنم قلی خانی، صالح میرزا آقایی، محسن قاضی مرادی، مهدی فقیه، رحیم نوروزی، رضا خندان، آزیتا لاچینی، آتش تقی پور، محسن افشار، قدرت صالحی، احمد یارعلی، نفیسه روشن، ناصر گیتی جاه، سعیده عرب، عزت الله جامعی، عباس توفیقی و ... در این مجموعه بازی کرده اند.

این سریال داستان مهندسی را روایت می‌کند که پس از بازگشت به ایران به صف مبارزان قیام ۱۵ خرداد می‌پیوندد.

داستان «سال‌های برف و بنفشه» اواخر سال ۱۳۴۱ به تصویر کشیده می‌شود. مهندس علی فلاح بعد از فارغ التحصیلی در رشته کشاورزی از اروپا به ایران برمی‌گردد و تصمیم می‌گیرد علیرغم مخالفت خانواده اش به شهرستان ورامین برود و در قطعه زمینی متعلق به پدرش کار کند. تیمسار امیرشاهی که از مالکین بزرگ منطقه و در ضمن پیشکار شاپور غلامرضا پهلوی است، از پشتکار و مدیریت علی خوشش می‌آید و تلاش می‌کند او را جذب تشکیلات خود کند.

زمان پخش

«سال‌های برف و بنفشه» در ۲۰ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای، ساعت‌های ۱۱ و ۱۷ همان روز نیز تکرار می‌شود.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.