صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

افزایش ۴۳ درصدی قیمت باتری خودرو در سال جدید (۹ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۸۳۳۳
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۴
یکی از شرکت‌های تولید کننده باتری خودرو با استناد به افزایش هزینه واردات مواد اولیه و افزایش هزینه‌های تولید قیمت محصولاتش را ۴۳ درصد افزایش داد.
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، امروز دوشنبه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ شرکت بورسی تولیدی برناباتری با انتشار اطلاعیه‌ای در سامانه جامع ناشران (کدال) از افزایش ۲۵ درصدی نرخ محصولاتش خبر داد.

این شرکت در تاریخ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ نیز از نرخ محصولاتش را ۱۵ درصد افزایش داده بود. در مجموع محاسبه ترکیب افزایش قیمت دوباره محصولات برناباتری نشان می‌دهد که این شرکت باتری سازی در سال جاری قیمت محصولاتش را ۴۳ درصد افزایش داده است.

در این اطلاعیه آمده است که این افزایش نرخ به دلیل پوشش افزایش در قیمت تمام شده ناشی از تغییرات نرخ مواد اولیه و حفظ حاشیه سود انجام شده است.

این شرکت برآورد کرده است که این تغییر نرخ در سال ۱۴۰۵ خواهد شد و تاثیری بر تغییر سود یا زیان شرکت ایجاد نخواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.