غلامحسین مظفری در گفتوگو با شهرآرانیوز، درباره امکان تردد خودروهای وارداتی مناطق آزاد در سطح استان اظهار کرد: فلسفه واردات خودرو در مناطق آزاد این است که کسانی که در آن مناطق سرمایهگذار هستند و فعالیت اقتصادی دارند، بتوانند برای نیازها و امور کاری خود خودرو وارد کنند.
وی افزود: قانونگذار این اجازه را داده است که با مصوبه شورای تأمین، امکان تردد این خودروها در سطح استانی که منطقه آزاد دارد، فراهم شود.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: طبیعتاً ما این موضوع را حتماً تسهیل میکنیم و موافقیم که این اتفاق رقم بخورد.
مظفری گفت: خوشبختانه پلاک منطقه آزاد سرخس رونمایی شد و در دوغارون نیز مقدمات آن نهایی شده است و انشاءالله این اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: این امکان بسیار خوبی است که خودروهای وارداتی مناطق آزاد بتوانند در سطح استان تردد کنند و طبیعتاً هم نیاز مناطق آزاد و هم نیاز سایر افرادی که امکان استفاده از این ظرفیت را دارند، به این شکل تأمین خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی در پاسخ به پرسشی درباره محدودیتهای احتمالی اظهار کرد: همه چیز مطابق آییننامه اجرایی مناطق آزاد تجاری، اجرا خواهد شد.