صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حمایت اروپایی از تیم آسیایی

  • کد خبر: ۴۲۰۷
  • ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۳
شهرخودرو امروز در حالی اولین مسابقه خانگی خود را برگزار می‌کند که بیشتر بلیت‌های بازی به فروش رسیده است

مرتضی اخوان - نخستین دیدار هفته دوم لیگ برتر فوتبال، جدال عقاب‌های قلعه شهرخودرو با شاهینی‌های شهر بوشهر است؛ دیداری که امروز از ساعت18:30 در ورزشگاه امام‌رضا(ع) برگزار خواهد شد. این دیدار، رونمایی از شهرخودروی جگری‌پوش فصل جدید لیگ برتر در مقابل دیدگان هواداران این تیم در مشهد خواهد بود. شهرخودرویی‌ها در هفته اول با پیروزی 2بر0 برابر خودروسازان تهرانی، دل هوادارانشان را شاد کردند، اما عدم پخش تلویزیونی این دیدار سبب شد تا فوتبال‌دوستان مشهدی تصویر روشن و واضحی از تیم یحیی در لیگ نوزدهم نداشته باشند. تصویری که قرار است امروز به‌نوعی رونمایی از تیم گل‌محمدی در فصل پیش‌رو باشد. 11 مردی که امروز از ابتدا برای شهرخودرو به میدان می‌روند، به اضافه 3 تعویض احتمالی، مردان مورداعتماد یحیی در فصل جاری خواهند بود. شاید به همین خاطر است که استقبال چشمگیری از فروش بلیت الکترونیکی این دیدار توسط هواداران پُرشور مشهدی صورت گرفته است. استقبالی که بنا بر شنیده‌ها بیشتر بلیت‌های بازی امروز به فروش رسیده است! گویی شهرخودرویی‌ها می‌خواهند در نخستین بازی فصل جدید لیگ برتر در خانه، ضیافت تمام اروپایی برای تیم آسیایی شهرشان به پا کنند.

 

دغدغه‌های مبارزه با حریف بوشهری
شاهین بوشهر در گام اول برخلاف شهرخودرو در یک دیدار خانگی مقابل سپاهان تن به شکست سنگین 3بر0 داد؛ شکستی که حالا به عنصری انگیزشی برای شاگردان عبدا... ویسی تبدیل شده است تا هر طور شده پیش از تعطیلی مسابقات لیگ برتر برای دیدار تیم ملی با کامبوج، با گرفتن امتیاز از مشهد امیدوارانه به ترمیم ضعف‌‌ها و تقویت نقاط قوت خود در تعطیلات بپردازند. مسئله‌ای که یحیی گل‌محمدی را نگران کرده و سرمربی شهرخودرو در نشست خبری به آن، این‌چنین اشاره می‌کند: «حریفی ناشناخته داریم که مربی خوب و بادانشی دارد. ویسی می‌تواند هرتیمی را متوقف کند. بازی راحتی را در پیش نداریم و باید با گذاشتن انرژی زیاد، 3 امتیاز خانگی را از آنِ خود کنیم.» تاریخچه تقابل شهرخودرو (پدیده) با شاهین بوشهر به 2 بازی در لیگ دسته‌یک برمی‌گردد که یکی با برتری 1بر0 مشهدی‌ها و دیگری به سود بوشهری‌ها به پایان رسیده است.

 

چمن خیس، توپ‌های پردردسر
توپ‌های لیگ برتر نوزدهم یکی از دغدغه‌ها و حاشیه‌های اساسی است که تا امروز صدای خیلی از بازیکنان، مربیان و تیم‌ها را درآورده است. توپ‌هایی که به‌نظر بسیاری، شبیه توپ فوتسال است و بازی در چمن با آن مشکل خواهد بود. یحیی گل‌محمدی، سرمربی شهرخودرو، دراین‌باره اظهار کرد: این توپ‌ها از لحاظ کنترلی یکسری اشکالات دارد. مسئولان سازمان لیگ به من گفتند این توپ برای چمن‌هایی است که نم‌دار و خیس باشد. آن‌ها برای حل این مشکل به ناظران ابلاغ کردند که پیش از آغاز هر بازی، باید چمن خیس شود. امیدوارم این راه‌حل، مشکل را حل کند. فکر می‌کنم رفته‌رفته خیلی از این مشکلات حل خواهد شد.


شهرخودرو و مسئله سروش
جذب ستاره‌هایی چون سیدمهدی رحمتی و سروش رفیعی ازجمله جذابیت‌های ویژه این فصل تیم آسیایی فوتبال مشهد است؛ اتفاقی که بی‌تردید امروز هواداران زیادی را برای تماشای بازی ستاره‌های محبوب‌ تیمشان به ورزشگاه امام‌رضا(ع) می‌فرستد. رفیعی یکی از ستاره‌های پرسپولیسی شهرخودروست که در نخستین بازی این تیم به سبب محرومیت در فهرست قرار نگرفت؛ اما هواداران امیدوارند امروز مقابل شاهین برای شاگردان یحیی به میدان برود. مسئله‌ای که در نشست خبری، یکی از سؤالات خبرنگاران از یحیی گل‌محمدی بوده و پاسخ سرمربی شهرخودرو به این سؤال چنین بود: تمرینات خیلی خوبی با سروش داشتیم و خوب کار کرده است، اما فکر می‌کنم چون دیرتر به ما اضافه شد، هنوز به آمادگی کامل نرسیده و باید در چهارچوب مسابقات به آن آمادگی مطلوب برسد. گل‌محمدی تصریح کرد: توقع داریم ستاره‌ها با توجه به اسمشان خیلی خوب کار کنند و امسال گره‌گشا باشند. امیدوارم مثل اسمشان برای ما مثمرثمر باشند. باید مسئولیت بزرگی را روی دوششان حس کنند.

 

تجربه‌اندوزی داور جوان در مشهد
قاضی جدال شهرخودرو و شاهین، میثم حیدری است؛ داور جوان بیست‌ونه‌ساله‌ای که قرار است امسال تجربه لیگ‌برتری داشته باشد. حیدری پیش‌از‌این در لیگ دسته‌یک قضاوت کرده است. مسئله‌ای که با انگیزه بالای این داور جوان می‌تواند قضاوت دل‌انگیزی را در استادیوم امام‌رضا‌(ع) به‌همراه داشته باشد و ازسوی‌دیگر می‌تواند با استرس قضاوت یک نبرد تمام‌عیار لیگ‌برتری، به چالش بزرگی برای این داور و هر 2 تیم تبدیل شود. در کنار حیدری، میرزابیگی و نجفی به‌عنوان کمک‌های اول و دوم، مهدوی و تارخ داوران اضافی، مغروری داور چهارم و مسعود مرادی به‌عنوان ناظر داوری، کوبل قضاوت این دیدار را تشکیل می‌دهند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.