صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

حکم مهروز ساعی صادر شد؛ سرمربی تیم ملی بانوان ابقا شد

  • کد خبر: ۴۲۰۹۵۹
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۶
نخستین جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو در دوره جدید ریاست هادی ساعی با معرفی سرمربیان تیم‌های ملی مردان و بانوان همراه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو در دوره جدید ریاست هادی ساعی برگزار شد و طی آن تکلیف کادر فنی تیم‌های ملی مردان و بانوان مشخص شد.

بر این اساس، پیام خانلرخانی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی تکواندوی مردان انتخاب شد تا هدایت ملی‌پوشان را در رقابت‌های پیش رو بر عهده بگیرد.

همچنین مهروز ساعی که در سال‌های اخیر هدایت تیم ملی بانوان را بر عهده داشت، با تصمیم کمیته فنی در سمت خود ابقا شد و به کارش در رأس کادر فنی تیم ملی زنان ادامه خواهد داد.

با این تصمیم، فدراسیون تکواندو ترکیب کادر فنی تیم‌های ملی مردان و بانوان را نهایی کرد تا برنامه‌ریزی برای حضور در مسابقات آینده با جدیت بیشتری دنبال شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.