صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

شوک به برزیل؛ نیمار در آستانه از دست دادن مرحله گروهی جام‌جهانی

  • کد خبر: ۴۲۱۶۹۹
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۲
رسانه‌های برزیلی از وضعیت نامطلوب جسمانی نیمار خبر داده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند اور را از سه بازی نخست برزیل در جام جهانی ۲۰۲۶ دور نگه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، نگرانی‌ها درباره وضعیت جسمانی نیمار در اردوی تیم ملی برزیل افزایش یافته است و رسانه‌های این کشور از احتمال غیبت او در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ خبر می‌دهند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، شرایط بدنی ستاره برزیلی هنوز رضایت‌بخش نیست و کادر پزشکی تیم ملی برزیل نسبت به حضور او در مسابقات ابتدایی جام جهانی محتاطانه عمل می‌کند.

در صورت تأیید این گزارش‌ها، نیمار ممکن است هر سه دیدار برزیل در مرحله گروهی را از دست بدهد؛ اتفاقی که می‌تواند ضربه بزرگی به برنامه‌های سلسائو در مسیر قهرمانی باشد.

با این حال، هنوز جزئیات رسمی درباره نوع مصدومیت، روند درمان و زمان احتمالی بازگشت نیمار منتشر نشده و مسئولان تیم ملی برزیل نیز واکنشی به این گزارش‌ها نشان نداده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.