صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

درآمد ۴۴ همتی شهرداری مشهد از دومین نمایشگاه زمین، مسکن و فرصت‌های ساخت‌وساز

  • کد خبر: ۴۲۲۷۷۷
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۸
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: جمع قرارداد‌ها و توافقات صورت گرفته در نمایشگاه زمین و مسکن ۶۴ همت بوده که ۲۰ همت سهم بخش خصوصی و بقیه متعلق به شهرداری است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، علی قناویزچی امروز (۲۶ خردادماه)، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: دو فاز پررنگ دومین نمایشگاه تخصصی زمین، مسکن و فرصت‌های ساخت‌وساز حضور بخش خصوصی و بسته رونق ساخت‌وساز بود.

وی افزود: برنامه‌ای که شهرداری برای رونق ساخت‌وساز در قالب بسته در نظر گرفته تا پایان خردادماه ادامه دارد. یک بخش ویژه ما در لین نمایشگاه بخش خصوصی بود که در قالب توافقات و قرارداد‌ها بیش از ۲۰ همت درآمد داشت.

قناویزچی بیان کرد: ما بیش از ۳۷ درخواست پروانه داشتیم که با ارزش ۱۹ همت توافق شد و تعدادی برای ساختمان‌های بلندمرتبه بود. در بخش فروش املاک حجم کمی را برای ارایه کردیم که ۱.۴ همت املاک ما به صورت قطعی واگذار شد.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد با بیان اینکه دو اتفاق خوب در نمایشگاه افتاد، عنوان کرد: توافق‌ها در زمینه استحصال ۴۷ مورد به ارزش ۱۰ همت بود، همچنین ۹ مورد به ارزش ۹.۶ همت در قالب تعیین سهم‌های شهرداری توافق و به سبد املاک شهرداری اضافه شد. تا مرداد و شهریورماه بخش زیادی از این زمین‌ها آماده می‌شود و می‌توانیم ارایه دهیم.

وی ادامه داد: ۴ همت از درآمد ما هم در پهنه‌های قابل سرمایه‌گذاری بود. جمع این قرارداد‌ها و توافقات ۶۴ همت بوده که ۲۰ همت سهم بخش خصوصی و بقیه متعلق به شهرداری است.

قناویزچی در خصوص نحوه هزینه‌کرد این درآمد‌ها گفت: بخش غیر نقد در قالب زمین در بانک زمین قرار می‌گیرد و بیشتر برای پروژه‌ها استفاده می‌شود. بخش نقد نیز براساس آلبوم بودجه هزینه می‌شود و حساب جدا نداریم، اما هزینه‌ها تفکیک شده است.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: بنای ما این بود که هرچه می‌توانیم به بانک زمین شهرداری اضافه کنیم و بیشتر از خروجی در حوزه املاک، ورودی داشته باشیم که پشتوانه‌ای برای شهرداری است.

وی با اشاره به اینکه بعد از نمایشگاه در حال برگزاری جلسات مختلفی با افراد مختلف هستیم، تصریح کرد: این جلسات بیشتر بازخورد برگزاری نمایشگاه است. زمین و مسکن بازار سرمایه دیگری است که مردم می‌توانند روی آن تمرکز کنند.

قناویزچی اضافه کرد: این موضوع برای ما مهم است که چرخه بچرخد و اقتصاد شکل بگیرد. هرچه قرارداد‌ها و تعهد‌های بیشتری شکل بگیرد، اقتصاد شهر پویاتر و روان‌تر می‌شود. علاوه بر این سرمایه‌گذار باید اعتماد کند و بداند موضع برد-برد است و در سرمایه‌گذاری دچار مشکل نمی‌شود.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد بیان کرد: ما در حال تدوین پروژه‌های خاص سرمایه‌گذاری هستیم که می‌تواند به شهرداری کمک کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.