صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

توخل: حتی اگر می‌باختیم نظرم درمورد بازیکنان تغییری نمی‌کرد!

  • کد خبر: ۴۲۳۳۰۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۴۸
سرمربی تیم ملی انگلیس گفت: به بازیکنانم گفتم که حتی اگر ببازیم، برداشت من از ۱۷ روز گذشته تغییر نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، توماس توخل در پی برتری ۴ بر ۲ شاگردانش مقابل کرواسی در اولین دیدار خود در گروه L جام جهانی ۲۰۲۶، گفت: نیمه اول برای ما کمی پیچیده بود و کمی عصبی بودیم، اما در نیمه دوم شاهد واکنش خوبی از تیم بودیم. در ۴۵ دقیقه اول، برای پیدا کردن ریتم بازی‌ مشکل داشتیم و اعتماد به نفس لازم برای عبور از فضا‌های خالی را نداشتیم. مدتی طول کشید تا به بازی برگردیم، اما واکنش بازیکنان در نیمه دوم را دوست داشتم.

سرمربی آلمانی سه‌شیر در خصوص اینکه بین دو نیمه چه چیزی به بازیکنانش گفت، اظهار داشت: به آنها گفتم که "حتی اگر ببازیم، برداشت من از ۱۷ روز گذشته تغییر نخواهد کرد، اما بیایید به روش خودمان عمل کنیم". ما بیش از حد روی حفظ نتیجه تمرکز داشتیم. ما روی یکی از گل‌های خورده، هفت نفر در یک‌سوم زمین خودمان داشتیم، اما آنطور که باید دفاع نکردیم. من سعی کردم آنها را تشویق کنم که برای این کار تلاش کنند.

وی درباره هافبک رئالی تیمش که در این بازی گل سوم سه‌شیر را به ثمر رساند، گفت: بلینگام بازیکن بسیار خوبی است و لیاقت حضور در ترکیب اصلی را داشت. این کاری است که جود باید برای مبارزه برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی انجام دهد.

توخل در پایان درباره بیرون کشیدن هافبک آرسنالی‌اش در دقیقه ۷۱ بازی و نگرانی هواداران انگلیس از احتمال مصدومیت او، خاطرنشان کرد: امیدوارم حال دکلان رایس خوب باشد (خودش بعد بازی گفت که مشکلش جدی نیست و به بازی بعدی می‌رسد). من هرگز دکلان را در حالت عادی بیرون نمی‌کشیدم. بازیکنان به هر حال خسته هستند، اما من عاشق بازیکنان خسته در رختکن هستم.

انگلیسی‌ها حالا باید به فکر بازی سه‌شنبه شب با غنا باشند، تیمی که هدایتش را کارلوس کی‌روش برعهده دارد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.