صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

نخست وزیر پاکستان به سوئیس عزیمت خواهد کرد

  • کد خبر: ۴۲۳۳۶۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۴
رسانه پاکستانی جیو نیوز مدعی شد ‌که شهباز شریف نخست وزیر این کشور در راس یک هیات بلندپایه تا ساعاتی دیگر عازم سوئیس می شود و قرار است فردا دیدارهای مهمی با مقام‌های ارشد ایرانی و آمریکایی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ 

 شبکه خبری جیو به نقل از منابع آگاه گفت که هیات بلندپایه پاکستانی به ریاست شهباز شریف تا ساعاتی دیگر راهی سوئیس می شود.

در این گزارش آمده است: فردا جمعه مراسم رسمی امضای توافق‌نامه اسلام‌آباد برگزار می شود و پس از آن شهباز شریف با مسوولان بلندپایه جمهوری اسلامی ایران و آمریکا دیدارهایی خواهد داشت.

در عین حال منابع رسمی در پاکستان جزئیاتی از هرگونه سفر شهباز شریف منتشر نکرده اند.

در عین حال وزارت امور خارجه سوئیس نیز امروز پنجشنبه اعلام کرد که مذاکرات اولیه میان ایران و آمریکا درباره نحوه اجرای توافق میان دو کشور، طبق برنامه فردا (جمعه) در سوئیس برگزار خواهد شد و نمایندگان پاکستان، قطر و دیگر کشورهای دخیل نیز در این نشست حضور خواهند داشت.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.