صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

جنجال تازه در جام‌جهانی | اعتراض به شیوه پنالتی زدن کین

  • کد خبر: ۴۲۳۴۷۹
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۷
شهرآرانیوز - گروه ورزش: پنالتی هری کین در دیدار انگلیس و کرواسی به سوژه‌ای جنجالی در جام جهانی ۲۰۲۶ تبدیل شده است؛ جایی که بواتنگ به شیوه ضربه زدن مهاجم انگلیس اعتراض کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هری کین در جریان پیروزی ۴ بر ۲ انگلیس مقابل کرواسی ابتدا ضربه پنالتی خود را از دست داد، اما به دلیل جلو آمدن دومینیک لیواکوویچ از خط دروازه، داور دستور به تکرار ضربه داد و کاپیتان سه‌شیرها در دومین تلاش موفق به گلزنی شد.

پس از این مسابقه، کوین پرینس بواتنگ، ستاره سابق فوتبال، نسبت به شیوه استارت زدن کین هنگام ضربات پنالتی انتقاد کرد. بواتنگ معتقد است مکث‌ها و تغییر ریتم حرکت کین باعث می‌شود دروازه‌بانان زودتر از خط دروازه خارج شوند و به همین دلیل این روش باید ممنوع شود.

او در اظهاراتی عنوان کرد که این نوع ضربه زدن، دروازه‌بان را تحت فشار قرار می‌دهد و عملاً او را به خطا وادار می‌کند.

با این حال قوانین فعلی فوتبال چنین روشی را مجاز می‌دانند. طبق مقررات، بازیکن نباید پس از پایان دویدن به شکل ناگهانی متوقف شود، اما تغییر سرعت و مکث در روند حرکت پیش از ضربه ممنوع نیست.

خود کین نیز پس از بازی توضیح داد که با بررسی فیلم مسابقات قبلی کرواسی متوجه شده بود لیواکوویچ عادت دارد زودتر از خط دروازه خارج شود و به همین دلیل آگاهانه از این تکنیک استفاده کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.