صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

شاهین‌طبع محبوب‌ترین سرمربی فصل استقلال شد

  • کد خبر: ۴۲۳۴۸۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۸
شهرآرانیوز - گروه ورزش: سرمربی تیم بسکتبال مردان استقلال، در نظرسنجی مردمی باشگاه استقلال به عنوان محبوب‌ترین سرمربی فصل این باشگاه انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه استقلال پس از پایان فصل ورزشی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ نظرسنجی مردمی برای انتخاب محبوب‌ترین سرمربی تیم‌های مختلف خود برگزار کرد که در پایان، مهران شاهین‌طبع بیشترین رأی را به دست آورد.

در این نظرسنجی ۱۶ سرمربی از رشته‌های مختلف باشگاه استقلال حضور داشتند. چهره‌هایی مانند سهراب بختیاری‌زاده، هاشم بیک‌زاده و سعید لطفی از فوتبال، محمدرضا حیدریان از فوتسال و کمیل قاسمی، دارنده مدال طلای المپیک و سرمربی تیم کشتی آزاد استقلال، از جمله گزینه‌های این رأی‌گیری بودند.

شاهین‌طبع فصل گذشته هدایت تیم بسکتبال استقلال را بر عهده داشت و توانست آبی‌پوشان را به قهرمانی مسابقات انتخابی غرب آسیا برساند و سهمیه حضور در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های آسیا را برای این تیم قطعی کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.