صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

آماده‌باش کامل نیرو‌های خدمات شهری مشهد برای روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۳ و ۴ تیر ۱۴۰۵) | فعالیت ۲۰۰۰ پاکبان در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر

  • کد خبر: ۴۲۴۳۶۶
  • ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۳
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری مشهد از آماده‌باش کامل نیرو‌های خدمات شهری در روز‌های تاسوعا و عاشورا خبر داد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مهدی یعقوبی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص آماده‌باش خدمات شهری برای روز‌های تاسوعا و عاشورا اظهار کرد: در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۳ و ۴ تیرماه)، ۶۳۵۰ نفر از نیرو‌های خدمات شهری در سه شیفت کاری برای نظافت عمومی شهر آماده‌باش هستند.

وی افزود: این آماده باش بااولویت خیابان‌های منتهی به حرم مطهر از جمله خیابان‌های امام رضا (ع)، شیرازی، نواب، طبرسی، اندرزگو و شهید هاشمی‌نژاد انجام می‌شود که ۲۰۰۰ نفر از پاکبانان در این محدوده مشغول خدمت‌رسانی خواهند بود.

یعقوبی بیان کرد: تعداد۲۴ دستگاه انواع ماشین‌آلات تخصصی و حمل پسماند به صورت معین در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر فعالیت خواهند داشت، شب قبل از برگزاری مراسم خیابان‌های منتهی به حرم مطهر با استفاده از ۱۲ دستگاه تانکر فشار قوی شست‌وشو خواهد شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در روز‌های تاسوعا و عاشورا ۶۰۰ عدد سازه پرتابل و رینگ سطل زباله در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر روی نرده‌های بی‌آرتی و کنار مکثف‌های پرتابل نصب خواهد شد.

وی با اشاره به اکران تعداد ۴۸۰ عدد سان‌لایت (المان خورشیدی) با متن مرتبط عنوان کرد: در این ایام همچنین ۶۰ هزار متر طول از ریسه‌های نصب در خیابان‌های سطح شهر به ویژه خیابان‌های منتهی به حرم مطهر به رنگ قرمز در آمده است.

یعقوبی گفت: به منظور افزایش رفاه زائران و مجاوران ۳۹۹۰ چشمه سرویس بهداشتی در سطح شهر مشهد فعال است که از این تعداد ۶۴۹ چشمه در خیابان‌های اطراف حرم مطهر هستند، در صورت نیاز، امکان افزایش ۳۲۲ چشمه سرویس بهداشتی پرتابل در محل‌های ضروری به ظرفیت‌های بهداشتی محدوده پیرامونی حرم مطهر وجود دارد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری مشهد تصریح کرد: در روز‌های تاسوعا و عاشورا تعداد ۲۰۰ نفر نیرو و ۳۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت نیز برای رفع سد معبر آماده‌باش خواهند بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.