صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

این شرکت‌ها از مالیات معاف شدند

  • کد خبر: ۴۲۴۶۱۶
  • ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۳
تولیدکنندگان و معدن‌کاران دارای چند واحد، مشمول نرخ صفر مالیاتی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای جدید، نحوه اعمال نرخ صفر مالیاتی موضوع ماده ۱۳۲ قانون مالیات‌های مستقیم را برای اشخاص حقوقی غیردولتی که بیش از یک واحد تولیدی یا معدنی دارند، روشن کرد.

بر اساس این بخشنامه که به امضای رئیس کل سازمان امور مالیاتی رسیده، اگر محصول یک واحد تولیدی که شرایط نرخ صفر را دارد، به‌عنوان مواد اولیه واحد دیگر (که فاقد پروانه بهره‌برداری است یا دوره معافیت آن به پایان رسیده) استفاده شود، مأموران مالیاتی موظفند با استفاده از استاندارد حسابداری شماره ۲۵، درآمد و هزینه‌های هر واحد را تفکیک کرده و سهم مربوط به محصول دارای شرایط را مشمول نرخ صفر قرار دهند.

همچنین در مواردی که روی محصول تولیدی، عملیات تکمیلی مانند بسته‌بندی یا فرآوری توسط سایر اشخاص انجام شود، مالیات فقط بر سود ناشی از این عملیات تکمیلی (که مشمول نرخ صفر نیست) محاسبه خواهد شد و سود حاصل از خود محصول تولیدی همچنان از نرخ صفر بهره‌مند می‌شود.

نرخ صفر مالیاتی ماده ۱۳۲، برای واحد‌های تولیدی و معدنی دارای پروانه بهره‌برداری به مدت ۵ سال (و در مناطق کمتر توسعه‌یافته ۱۰ سال) اعمال می‌شود و در صورت استقرار در شهرک‌های صنعتی، این دوره تا ۱۳ سال افزایش می‌یابد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.