صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۴۲۶۱۵
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
  • ۸
آمارها از فوت بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سهام عدالت طی ۱۰ سال گذشته خبر می دهند و ورثه این افراد اقداماتی را انجام دهند تا فرایند انتقال سهام فرد متوفی طی و سهام منتقل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از آزادسازی سهام عدالت، انتقال سهام عدالت متوفیان به ورثه آن ها اهمیت بیشتری یافت و طبق وعده مسئولان قرار است تا پایان تابستان امکان واگذاری سهام عدالت مالکان فوت شده ایجاد شود. بر این اساس سامانه‌های موجود در شرکت سپرده گذاری باید به سامانه‌های قوه قضاییه، دادگاه و سازمان خصوصی سازی ارتباط پیدا کند.

 

این مباحث درحالی مطرح می شود که باید خواسته ورثه از طریق سازمان خصوصی سازی به قوه قضاییه و بعد به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی منتقل شود. درواقع یک نفر از ورثه باید از سایر اعضا وکالت بگیرد و درخواست مورد نظر را به دادگاه ارائه دهد، دادگاه به نیابت حکم را صادر می‌کند. حکم به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انتقال می‌یابد و افراد به عنوان ورثه شناسایی می‌شوند.

 

ورثه بهتر است قبل از اینکه اطلاعات آنها به شرکت سپرده‌گذاری برسد، حتما فرایند احراز هویت الکترونیکی و سجامی شدن را سپری کنند.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
مرتضی رزمخواه
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
من پدرم سهام عدالت داره ولی فوت شده هیچ گونه سودی هم نه خودش گرفته نه ما ما در فقر زندگی کردیم خواهش میکنم اگه سامانه ای باید طراحی بشه درست کنید تا اقلا ما هم به حقمون برسیم با تشکر
ناشناس
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
مسولین بی مسول لطفا وقت بزارین تکلیف سهام فوتی ها رو مشخص کنین
رمضان
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
آقای رییس سهام عدالت !اینقدر سخته براتون که تکلیف وراث رو روشن کنید بابا هیچ کدام از دفاتر پیشخوان انجام نمیدهند چکارکنن وراث !
آریا
۰۲:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
مگر قرار نبود وراث دیگه دفتر پیشخوان نرن و غیر حضوری از طریق شرکت سپرده گذاری درخواست بدن و سامانه متصل به دادگستری باشد تا هم انحصار وراثت تایید بشه و هم تاییدیه به شرکت سپرده گذاری ارسال بشه؟ حال این مسخره بازی جدید چی هست؟
بانو
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
مگر قرار نبود وراث دیگه دفتر پیشخوان نرن و غیر حضوری از طریق شرکت سپرده گذاری درخواست بدن و سامانه متصل به دادگستری باشد تا هم انحصار وراثت تایید بشه و هم تاییدیه به شرکت سپرده گذاری ارسال بشه؟ حال این مسخره بازی جدید چی هست؟
ناشناس
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۷
باعرض سلام وارادت
خواهرهای من پنجاه وشصت ساله هستن با این سن چه معنی داره برن قوه قضائیه.
نمیشه روش راحتی رو انتخاب کنید.
قادر علمی
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
شما کارهای انتقال و واگذاری را سخت و سخت تر می کنید تا شاید وراث از خیر این دارائی بگذرند ولی اشتباه می کنید تا نگیریم ولکن نیستیم چون غیر از اینجا در لیست جاماندگان هم هستم ، اگر عمرم بدنیا هم نباشد به ورثه ام واگذار خواهم کرد.
M
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
سلام من خواهرم وکالت نمیده نمیشه هر کس سهم خودشو بگیره