صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: مردم شجاع ایران باحضور خود، پرچم اقتدار ایران اسلامی را برافراشته‌اند

  • کد خبر: ۴۲۶۷۷۴
  • ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۰
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی گفت: مردم شجاع ایران با حضور در سنگر خیابان در واقع پرچم عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برافراشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین زرندی در دیدار با فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی استان، ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، یاد و خاطره رهبر شهید و عظیم الشان انقلاب اسلامی، شهدای جنگ تحمیلی، شهدای نیروی انتظامی، شهدای قوه قضاییه و به ویژه شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و یارانش و شهید آیت الله رییسی را گرامی داشت.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به حادثه هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ اظهار کرد: شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و یارانش به دست منافقینی که مزدوران آمریکا بودند به شهادت رسیدند، دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران از نخستین روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشته و همچنان ادامه دارد بدین ترتیب دشمنان همواره تلاش کرده‌اند افراد مؤثر و تأثیرگذار نظام را یا از طریق ترور شخصیت و یا با ترور فیزیکی از صحنه خارج کنند.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: در مورد شهید بهشتی نیز ابتدا تلاش کردند با تخریب شخصیت، جایگاه و اثرگذاری ایشان را تضعیف کنند، اما هنگامی که در این مسیر ناکام ماندند، به سراغ ترور فیزیکی رفتند و در فاجعه هفتم تیر، این عالم مجاهد را به همراه جمعی از یارانش به شهادت رساندند.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی ادامه داد: در ششم تیرماه نیز رهبر عزیز و شهیدمان هدف اقدام تروریستی قرار گرفتند و دشمنان انقلاب در آن مقطع تلاش کردند تمامی افراد مؤثر و نقش‌آفرین در مسیر انقلاب اسلامی را مورد هدف قرار دهند و این رویه خصمانه تا امروز نیز ادامه یافته و دشمنان همچنان به دنبال ضربه زدن به ارکان نظام اسلامی هستند.

زرندی با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور تصریح کرد: امروز در موقعیتی بسیار خاص و حساس قرار داریم، دشمنی آمریکا هیچ‌گاه پایان‌پذیر نبوده و این کشور به عنوان یک ابرقدرت، همواره در تقابل با جمهوری اسلامی ایران قرار داشته است، اما همه می‌دانند که هیچ‌گونه پیروزی واقعی برای دشمن حاصل نشده است.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: با این وجود، دشمن در تلاش است ضربه‌ای اساسی وارد کند تا ادعای خود مبنی بر پیروزی را به اثبات برساند و از همین رو نباید از توطئه‌ها و برنامه‌های آنان غفلت کرد.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته قوه قضاییه گفت: در پیام معظم‌له که در هفتم تیرماه صادر شد، نکات بسیار اساسی و راهبردی مورد تأکید قرار گرفته است که یکی از مهم‌ترین این نکات، ضرورت حرکت قوه قضاییه در تراز انقلاب اسلامی است.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر قوه قضاییه بخواهد در تراز انقلاب اسلامی باشد، باید مردم آن را ملجأ و پناهگاه خود بدانند و اطمینان داشته باشند که هر زمان برای احقاق حق به دستگاه قضایی مراجعه می‌کنند، حقوق آنان استیفا خواهد شد و عدالت به صورت واقعی اجرا می‌شود.

زرندی با تأکید بر نقش نیروی انتظامی در تحقق این هدف اظهار کرد: به طور طبیعی، وقتی مردم با مشکلات و موضوعات مختلف مواجه می‌شوند، یکی از نخستین بخش‌هایی که با آن ارتباط پیدا می‌کنند نیروی انتظامی است، بنابراین اگر قرار است قوه قضاییه در تراز انقلاب اسلامی باشد، نیروی انتظامی نیز باید در تراز انقلاب اسلامی ایفای نقش کند.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: بخش مهمی از پرونده‌های قضایی بر پایه ادله و مستنداتی شکل می‌گیرد که توسط نیروی انتظامی جمع‌آوری می‌شود و گزارش‌های اولیه تنظیم‌شده از سوی مأموران، نقش بسیار مؤثری در روند رسیدگی قضایی دارد، از همین رو، دقت در گزارش‌نویسی، جمع‌آوری صحیح ادله و ثبت دقیق وقایع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ زیرا مستقیماً با حقوق مردم ارتباط دارد.

زرندی در بخش دیگری از سخنان خود با تجلیل از مردم ایران اظهار کرد: واقعاً در هیچ مقطع تاریخی نمی‌توان مردمی با این میزان از وفاداری، بصیرت و حضور در صحنه را مشاهده کرد، این مردم بزرگوار ماه‌هاست که برای دفاع از آرمان‌های خود و حمایت از نظام اسلامی در میدان حضور دارند و از ارزش‌های انقلاب پاسداری می‌کنند.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: یکی از اقدامات ارزشمند و ماندگار که در مشهد مقدس پایه‌گذاری شده، نگهداری شبانه‌روزی از پرچم جمهوری اسلامی ایران است، در این

حرکت مردمی، افراد به صورت داوطلبانه و در قالب نوبت‌های مختلف حضور پیدا می‌کنند تا این پرچم به صورت ۲۴ ساعته برافراشته بماند، این افراد در حقیقت تنها از یک پرچم نگهداری نمی‌کنند، بلکه پرچم اسلام، استقلال و عزت کشور را برافراشته نگه می‌دارند.

زرندی خاطرنشان کرد: از منظر دینی و شرعی، چنین اقداماتی مصداق عبادت است. کسی که برای حفظ و برافراشته ماندن پرچم اسلام و نظام اسلامی تلاش می‌کند، در حال انجام عملی ارزشمند و مورد رضایت خداوند متعال است و این حرکت می‌تواند در زمره برترین عبادت‌ها قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در پایان با قدردانی از تلاش‌های نیروی انتظامی تأکید کرد: مجموعه‌های قضایی و انتظامی وظیفه دارند با همکاری، هم‌افزایی و تلاش مضاعف، امنیت، عدالت و آرامش را برای مردم فراهم کنند و پاسخگوی اعتماد ارزشمند ملت بزرگ ایران باشند؛ ملتی که همواره در صحنه حضور داشته و از انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن دفاع کرده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.