صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

بازیکن‌سازی برای آینده والیبال زنان؛ هدف تیم ملی نوجوانان دختر ایران است | چرا نتیجه بازی مرحله مقدماتی به ژاپن واگذار شد؟

  • کد خبر: ۴۲۷۳۳۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۷
سرمربی تیم والیبال نوجوانان دختر ایران با اشاره به دلایل شکست مقابل تیم ژاپن گفت: بازیکن سازی برای آینده والیبال زنان کشورمان، هدف این تیم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اکرم قهرمانی پس از دیدار ایران و ژاپن در مرحله مقدماتی رقابت‌های زیر ۱۸ سال دختر آسیا، اظهار کرد: امروز مقابل تیم ژاپن بازی داشتیم که از تیم‌های پرقدرت آسیا است و تیم ملی نوجوانان دختر این کشور ۹ دوره قهرمان این رده سنی آسیا شده است.

وی با بیان اینکه تیم ایران مقابل این تیم بسیار قوی و جنگنده بازی کرد و اشتباهات بازیکنان در سرویس، دریافت و دفاع روی تور خیلی کم بود، افزود: در مواقعی از مسابقه نیز تیم ایران سوار بر بازی بود و حتی از تیم ژاپن جلوتر بودیم، اما در امتیازات بعد از بیست به دلیل تجربه کم نتیجه را واگذار کردند.

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران ادامه داد: عملکرد بازیکنان در بازی با ژاپن نشان داد که به هدفی که داشتیم یعنی پیشرفت بازیکنان رسیدیم و امیدوارم در مسابقات بعدی همین روند رو به جلو را ادامه دهند.

وی تاکید کرد: هدف تیم ملی نوجوانان دختر ایران بازیکن سازی برای آینده والیبال زنان ایران است و انشاالله در بازی‌های بعدی بتوانیم به نتایج بهتری هم دست یابیم.

گفتنی است؛ سومین و آخرین روز مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی زیر ۱۸ سال دختر آسیا ۲۰۲۶ امروز (جمعه دوازدهم تیر) با هشت دیدار در شهر ناخون راتچاسیما تایلند پیگیری شد که تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران در سومین بازی خود در مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا نتیجه را به ژاپن واگذار کرد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.