صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

تلاش نفس‌گیر آتش‌نشانان مشهدی برای نجات مقنی از عمق ۱۵ متری چاه (۱۳ تیر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۲۷۷۳۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۱
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی مشهد از تلاش نفس‌گیر آتش‌نشانان برای نجات مقنی از عمق ۱۵ متری چاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرآتشیار معین‌رضا فرخنده با اعلام این خبر، اظهار کرد: این حادثه امروز (شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵) در خیابان امام رضا (ع) رخ داد. بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیرو‌های نجات از ایستگاه ۲ به همراه همکاران ایستگاه ۲۴ در محل حاضر شده و عملیات امداد را آغاز کردند.

وی با اشاره به پیچیدگی‌های این عملیات گفت: عملیات نجات در عمق ۱۵ متری چاه، یکی از دشوارترین و حساس‌ترین نوع مأموریت‌های امدادی محسوب می‌شود. فضای محدود چاه، تاریکی مطلق، احتمال ریزش و همچنین وضعیت نامعلوم مصدوم از جمله عواملی بود که انجام این عملیات را با چالش‌های جدی مواجه کرده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی مشهد افزود: همکاران با استفاده از تجهیزات تخصصی نجات در ارتفاع و فضای محدود، با رعایت کامل ایمنی و با دقت بالا، موفق شدند فرد گرفتار را در کمترین زمان ممکن از عمق چاه خارج کنند. تمامی اقدامات با هماهنگی کامل و برنامه‌ریزی دقیق انجام شد تا کوچکترین خطایی باعث تشدید وضعیت مصدوم نشود.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش و سرعت عمل همکاران، فرد گرفتار شده، زنده از عمق چاه به بیرون منتقل و تحویل عوامل اورژانس گردید.

فرخنده در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه حادثه مشابه، از هرگونه اقدام غیرحرفه‌ای برای نجات مصدوم خودداری کرده و بلافاصله با سامانه ۱۲۵ تماس بگیرند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.