به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی حاتمی در حاشیه مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار کرد: رهبر عزیزمان راهی را ترسیم کردند که راه عزت، سربلندی، استقلال و افتخار ملت ایران است و همه زمینههای لازم برای پیمودن این مسیر را فراهم کردند.
وی افزود: توفیق داشتیم در بخشهایی از این مسیر، پشت سر رهبر عزیزمان گام برداریم و از این پس نیز با پیروی از رهبر و فرمانده معظم، حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای، این راه را با قوت، قاطعیت و بدون ذرهای تردید ادامه خواهیم داد.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به عاملان شهادت رهبر انقلاب تأکید کرد: روزی که برای ادای احترام در محضر رهبر عزیزمان حاضر شدیم، عرض کردم کسانی که این جنایت را مرتکب شدند باید بدانند ملت ایران و همه ما یقه آنها را رها نخواهیم کرد و دست از پیگیری آنها برنخواهیم داشت.