صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

آماده‌باش مرزی‌ترین شهر خراسان برای تشییع پیکر رهبر شهید

  • کد خبر: ۴۲۸۲۷۳
  • ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۱
فرماندار شهرستان سرخس از بسیج کامل نیرو‌های انسانی و لجستیکی این مرز شمالی شرقی کشور برای میزبانی از کاروان‌های عزادار و اعزام بیش از ۱۵۰۰ نفر به مشهد مقدس، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید بیکی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: این شهرستان با محوریت نمایش وحدت شیعه و سنی و تأکید بر حضور حماسی مردم در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، تمامی ظرفیت‌های استانی و شهرستانی را به کار گرفته است.

وی افزود: این حضور عظیم، پیامی قاطع به دشمنان داخلی و خارجی خواهد بود که امت اسلامی، به ویژه در مرز‌های شرقی کشور، در برابر توطئه‌ها و تفرقه‌افکنی‌ها، همچنان وحدت و انسجام خود را حفظ کرده و با صلابت از منافع ملی و دینی کشور دفاع خواهند کرد.

فرماندار سرخس با اشاره به روحیه جهادی و انقلابی مردم این منطقه، بر ضرورت حفظ وحدت، بصیرت و تبعیت محض از ولایت‌فقیه تأکید کرد و گفت: تشییع پیکر مطهر رهبر معظم انقلاب، جلوه‌ای بی‌نظیر از انسجام ملی و نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران است.

وی خاطرنشان کرد: مردم سرخس به عنوان نمادی از همزیستی مسالمت‌آمیز و برادری‌های دینی، با حضور گسترده خود نشان خواهند داد که مرز‌های جغرافیایی، هیچ‌گاه مانعی برای وحدت و همدلی در امت اسلام نبوده و نخواهد بود.

بیکی در ادامه به تشریح تمهیدات لجستیکی و اجرایی برای اعزام زائران به مشهد مقدس پرداخت و تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع و اقبال بالای مردم، تمامی امکانات و ظرفیت‌های استانی و شهرستانی برای فراهم‌سازی بستر حضور امن، راحت و معنوی زائران بسیج شده است.

وی اعلام کرد: سازمان‌دهی دقیق کاروان‌ها در دستور کار قرار گرفته است؛ بدین ترتیب که برای اعزام بیش از ۱۵۰۰ نفر از مردم و دلدادگان ولایت از شهرستان سرخس، ۳۶ دستگاه اتوبوس در حال آماده‌باش و سازمان‌دهی هستند.

فرماندار سرخس افزود: این کاروان‌ها صبح روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه، عازم مشهد مقدس خواهند شد تا در این اجتماع عظیم شرکت کنند. در این فرآیند، اولویت با امنیت روانی و فیزیکی زائران است و تمامی هماهنگی‌های لازم با نیرو‌های انتظامی و سپاه پاسداران برای کنترل ترافیک و حفظ امنیت در مسیر‌های مواصلاتی انجام شده است.

وی در خصوص تسهیلات ارائه شده به شهروندان فاقد وسیله نقلیه شخصی، بیان کرد: اداره تبلیغات اسلامی و نواحی مقاومت بسیج شهرستان، به‌عنوان نهاد‌های مردمی و مردمی، مسئولیت هماهنگی اعزام کسانی را که خودروی شخصی ندارند، بر عهده دارند.

بیکی خاطرنشان کرد: هر شهروندی می‌تواند با مراجعه به این مراکز، نسبت به ثبت‌نام و هماهنگی برای استفاده از اتوبوس‌های ارسالی اقدام کند. ضمن اینکه هماهنگی‌های لازم برای تأمین سوخت خودرو‌های اعزامی و همچنین نصب بنر‌های متحدالشکل بر روی اتوبوس‌ها جهت فضاسازی تبلیغی و معنوی در حال انجام است.

فرماندار سرخس با اشاره به برنامه‌های رفاهی و پذیرایی از زائران در مشهد مقدس گفت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به‌عنوان متولی اصلی پذیرایی، با مسئولیت ستاد قرآن و عترت شهرستان سرخس، برنامه‌ریزی‌های لازم را برای روز‌های یکشنبه تا پایان مراسم در محل کمپ الغدیر مشهد انجام داده است.

وی اظهار کرد: در این مرکز، حدود ۴۰ هزار پرس غذای گرم و باکیفیت، توزیع حدود ۱۰۰ هزار بطری آب معدنی و همچنین استقرار بیمارستان سیار برای ارائه خدمات درمانی و پزشکی فوری در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار سرخس درباره اسکان زائران، افزود: با هماهنگی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان، ظرفیت اسکان ۲۰۰۰ نفر از زائران در مسجد المنتظر مشهد فراهم شده است. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به مسئول سپاه شهرستان، نسبت به رزرو و هماهنگی برای بهره‌مندی از این ظرفیت اقدام کنند. همچنین تأکید شده که گروه‌های جهادی شهرستان نیز هم‌زمان با برگزاری مراسم، با استقرار تیم‌های سیار در مسیر‌های منتهی به محل تشییع، نسبت به توزیع آب معدنی و ارائه خدمات رفاهی اولیه میان زائران و عزاداران اقدام خواهند کرد تا بخشی از نیاز‌های فوری و رفاهی شرکت‌کنندگان در این اجتماع عظیم مردمی تأمین شود.

وی همچنین در مورد محور‌های مواصلاتی، از هماهنگی با گمرک شهید شوشتری و پایانه مرزی برای مدیریت تردد ناوگان سنگین در محور سرخس-مشهد خبر داد.

بیکی در پایان خاطرنشان کرد: مردم سرخس همواره در بزنگاه‌های حساس تاریخی پیشگام بوده‌اند و این بار نیز با قلوبی سرشار از اندوه، اما با عزمی راسخ، ارادت و وفاداری خود را به آرمان‌های رهبر شهید انقلاب به نمایش خواهند گذاشت.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.